Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Webový copywriting. Copywriter. Služby: - příprava textů pro webové stránky s ohledem na optimalizaci pro vyhledávače SEO - tvorba a úprava reklamních, marketingových a PR textů: - propagační nabídky, letáky, prospekty, komplimentky, katalogy, tiskové zprávy - jazykové korektury - opravy gramatických a pravopisných chyb.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem nemovitostí, bytů, domů, vil, komerčních prostor.

Fotoateliér. Fotografické služby: - svatební fotografie - portrétní fotografie - rodinné foto, děti, miminka - těhotenské fotky - focení glamour a akty - proměny - digitální úpravy fotek - fotomontáže. Video služby: - svatební video - natáčení, zpracování - svatební oznámení.

Projektový atelier. Služby: - architekt. Studie, projekty: - rodinné domy - bytové domy - půdní vestavby - občanská vybavenost - rekonstrukce staveb - požární bezpečnost staveb. Katalog rodinných domků zašleme zdarma.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - permanentní make-up - prodlužování řas, trvalá na řasy - úprava, barvení obočí a řas - třpytivé tetování, tattoo - nehtová modeláž, gel-polish. Kurzy: - tetování, prodlužování řas, základy modeláže nehtů.

Prodej a servis veškeré telekomunikační služby společností GTS Novera a.s., O2 (dříve Český Telecom). Bezplatná péče a poradenství v oblasti pevné telefonní sítě a internetu. Kalkulace a realizace snižování nákladů na provoz pevných telefonních linek. Návrh a komplexní řešení telekomunikačních služeb v objektu. Prodej internetové služby pro ...

Poradenství v oblasti profesionálního spotřebitelství, partnerských programů, provizních systémů, síťového a referenčního marketingu. Internetové obchody, e-shop, eshop pro profesionální spotřebitele.

Služby ve stavebnictví, inženýrink, stavební činnost: - generální projektant - urbanistické studie zástavby rodinných domů - poradenství při výběru parcely a typu RD - projekce staveb bytových a občanských domů - prováděcí dokumentace - realizace stavby na klíč nebo jen hrubé stavby - zpracování kalkulace a rozpočtů - návrh a vybavení ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti.

Práce: - kabelová montáž - telekomunikace.

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost včetně projektování.

Zkoušky: -stavební materiály v oblasti silničního stavitelství.

Provádím veškeré elektroinstalační práce a opravy, Hromosvody, výškové práce, Rekonstrukce a opravy nejen eternitových střech, ůdržbu nemovitostí, drobné zednické práce.

Poskytování internetových a telekomunikačních služeb.

Služby: - poradenství v oblasti e-byznysu - kreativní grafické návrhy - návrhy řešení, tvorba a provoz internetových a intranetových aplikací - návrhy, tvorba a správa reklamních kampaní na internetu - návrh corporate identity a firemních tiskovin

Provozujeme: - dámské, pánské i dětské kadeřnictví.

Provádíme: - grafický design - ofsetový tisk - řezaná reklama - sítotisk.