Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka komplexních služeb moderního fitcentra. Posilovna: - dobře vybavená posilovna o rozloze cca 400 m2 vhodná pro kondiční, závodní nebo rehabilitační tréninky. Solárium: - velmi výkonné 160W trubice. Sauna: - 1.hodina - 60 min.....195, - Kč. Masáže: - záda - šíje - záda + šíje - dolní končetiny - celé tělo.

Celkové kosmetické ošetření - ošetření biostimulační laserem - křišťálové masáže - depilace teplým voskem - formování a barvení obočí a řas

Prodej a e - shop - tapety - podlahové krytiny a doplňky - pvc - modulea - kusové i metrážové koberce - matrace - tyče a garnyže na záclony, rolety - bytové doplňky (záclony a dekorační látky, potahové látky, polštáře, deky, povlečení, prostěradla, ubrusy, přehozy) - dárkové ...

Internetové, bezdrátové připojení, Šumperk, internetové služby, internet, wi-fi.

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Statické zajištění budov (statický posudek) technologií HELIFIX: -stabilizace vyboulených zdí, opravy (sendvičové zdivo, sešívání trhlin zdiva) -opravy (cihlové oblouky, překlady, klenby). Výškové práce: -montáže a demontáže technických celků -nátěry a čištění: -natíráme a čistíme všechny druhy střech, římsy, okapy, svody, ...

Jazyková škola MKM. FIREMNÍ A INDIVIDUÁLNÍ KURZY -jsou organizovány na základě přání a požadavků klienta (den, čas i intenzita) -lze zahájit kdykoliv v průběhu roku -výuka jak v učebnách MKM, tak u klienta -možné zaměření-technika, EU, ekonomika, obchod, administrativa, stavebnictví, aj. -možnost konverzace s rodilými mluvčími ...

Služby: -fotografie, foto -portréty, děti, příroda, model, akty, rodiny -pronájem fotoateliéru -ateliér u vás doma -rychlé a profesionální zpracování Hodonín.

Služby: - outsourcingové služby - zhotovení webových prezentací, webové stránky - síťové komunikace. Dodávka - hardware a software.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Reklamní kampaně Katalogy - plakáty. Grafické studio, Tvorba www stránky.

Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha majetku - ochrana osob - pátrací služby.

Služby: - webdesign - návrhy webových stránek, tvorba webových prezentací - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO - kurzy SEO, PHP a MySQL.

Správa, údržba: - nemovitostí. Pronájem: - nemovitosti pro komerční účely.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty, domy - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - komerční objekty - ostatní nemovitosti. Služby: - právní servis - finanční poradenství - pomoc se zadluženými nemovitostmi.

Firma TScom s.r.o. vznikla v polovině roku 2007, jako komunikační agentura zabývající se zpracováním reklamních strategií. Zajišťujeme billboardové a bigboardové kampaně pro řadu velkých klientů, jako např. Makro, Madeta, Triada 2000, Zahradník Parket, AGRS a.s., Hamé a.s. a další. Další naší předností je zajišťování tiskových konferencí, ...

Realitní činnost. Služby realitního makléře.

Nabídka grafického návrhu a realizace internetových stránek a e-shopů. Provádění SEO a outsourcingu.

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

Správa a údržba: - bytový fond i převážná část nebytového fondu města - nemovitosti pro obce, města, společenství vlastníků jednotek - nemovitosti pro majitele bytů a domů, bytové domy, byty. Služby: - zpracování, vedení účetnictví pro sdružení vlastníků jednotek.

Regenerační centrum Harmonie Regenerační centrum: - masáže - reflexní terapie.

Komplexní komunální služby: - svoz a odstranění komunálního odpadu - svoz a odstranění ostatních odpadů - tříděný sběr odpadů - provoz sběrného dvora - sběrné místo zpětného odběru elektrozařízení - správa a údržba místních komunikací včetně zimní údržby - provoz plaveckého bazénu - prodej písku, štěrku.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.