Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výkup - druhotné suroviny - sběrné suroviny.

SAAP - Stavební a architektonická projekce: - stavební projekce - architektonická činnost

Tržní procesy. Analýza trhu, analýza konkurence. Marketing a propagace. Tvorba propagačních materiálů a firemních prezentací.

CLEAN servis. Úklidové služby. Komplexní úklid budov. Čištění koberců a čalounění profeisonální technikou.

Nabízíme kompletní služby pro internet: - tvorba: - www stránky - publikační systémy - webové prezentace - internetové obchody.

Provozování pohřební služby.

Poradenství: - hardware. Správa - linuxové, unixové a BSD systémy. Budování (redundantních) firewallů, IPSeců, VLANů, poštovních serverů. Webdesign. Webhosting.

Reklamní služby - tiskárna.

E - shop, dřevěné stavebnice KAPLA, webové aplikace. Překlady z a do anglického jazyka včetně překladů vyžadujících soudní ověření.

Balení do folie, direct mailing, kongresové služby, direct marketing.

Praní prádla pro hotely, lázně a rekreační zařízení.

Práce: - zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy - zahrady, pozemky, příprava staveniště. - vrtání děr o průměru 30, 60 nebo 100 cm. Likvidace odpadů. Autodoprava: - dovoz stavebního materiálu.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně. Správa majetku: - bytová družstva.

Komplexní služby - marketingová komunikace signmaking, zpracování komunikační stategie firmy Grafický design

Nabídka služeb: - logistické služby, kontraktní logistika - skladování - převzetí výrobních procesů - spediční služby, spedice - doprava - pozemní, letecká, namořní - celní odbavení.

Služby: - vývoj software - tvorba a provoz e-shopů a www stránek.

Nabídka služeb: - logistické služby, kontraktní logistika - skladování - převzetí výrobních procesů - spediční služby, spedice - doprava - pozemní, letecká, namořní - celní odbavení.

Portál se slevami v oborech kosmetika, kadeřnictví, manikůra, solária.

Naše služby: - architektura - interiéry - projekce staveb.

Nástěnné stolní, vizitkové kanceláře - prodej