Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Naše služby: - poradenství v oblasti podnikové ekologie a životního prostředí - školení - projekty - investice.

Bazar: -počítače -počítačové příslušenství -mobilní telefony -elektronika gameboy, discmany. Výkup, servis, prodej, odblokování: -mobilní telefony.

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika. Vývoj: -software.

Logotisk Potisk reklamních předmětů. Grafické návrhy. Výroba: - upomínkové a dárkové předměty. Polepy automobilů: - řezaná reklama. Tvorba: - www stránky a eshopy.

Unikátní historická fotobanka známých osobností jako Horníček, Werich, Zátopek, Suchý, Šlitr, Born, Seifert, Hrabal, Somr, Gott, Bohdalová, Brejchová a mnoho dalších. Fotograf Jaroslav Skála.

Přeprava - stavební stroje Recyklace - stavební odpad drcení a betonu a sutí Demolice Zemní práce

Nabízíme úklid bytových prostor, firem, kanceláří a komerčních objektů. Zajistíme mytí oken, čištění koberců a pomoc v domácnosti.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem. - nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky - kancelářské prostory.

Poradenství v oblasti národních a evropských dotací. Nabídka výběrových řízení pro investiční i neinvestiční zakázky, vedení účetnictví.

Výroba asfaltových směsí pro silniční stavby. Recyklace vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Služby: Technická podpora v oblasti výpočetní techniky: -servisní program STANDARD: -je určený převážně pro lokální PC** stanice nebo pro menší počet síťově nepropojených stanic -servisní program STANDARD Plus: -optimální pro menší firmy s běžnou výbavou v oblasti IT -servisní program PROFI: -optimální ...

Kadeřnictví dámské, pánské: - stříhání - mytí vlasů - vodová - foukaná - trvalá ondulace - barvení vlasů - spirálové natáčení - trvalá - duo barvení - color - barevná kúra - melír - trvalá HEADLINES - stříhání dětí - zástřih kníru 15 - úprava bradky, plnovousu - barvení kníru, plnovousu. Vlasová ...

Izolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM, rodinné domy na klíč, fasády, střechy na klíč.

Výroba, potisk, prodej: - autoplachty ( na všechny typy vozidel pro tuzemskou přepravu i v celním provedení, přívěsné vozíky, dodávková a nákladní auta, vleky, návěsy, kontejnery, výměnné a speciální nástavby - plachty: - na haly, mobilní a jiné konstrukce, celoplachtové shrnovací systémy nebo nezávislé shrnování boků a střechy ( ...

Zpracovává v oboru pozemní stavby komplexní projektovou dokumentaci a vykonává inženýrskou činnost pro bytové, občanské a průmyslové stavby.

Kosmetický salon - čištění pleti - masáže obličeje - protivráskové kúry - barvení obočí a řas - permanentní řasy - depilace - lymfatické drenáže pro odstranění celulitidy, otoků končetin a zpevnění podkoží - bezbolestná liposukce Nehtové studio.

Nabízím profesionální hlídání dětí jakéhokoli věku v centru Liberce. Mám VŠ vzdělání (speciální pedagog) i zdravotnické vzdělání (všeobecná zdr. sestra). Mnohaletou praxi ve školství i dětských domovech, 4 vlastní děti od miminka po puberťačky. Nabízím nejen "hlídání", ale i smysluplnou činnost pro rozvoj Vašich dětiček v nově zrekonstruované ...