Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Projekcse, rekonstrukce, montáž, prodej, servis, oprava: - sluneční kolektory - fotovoltaika - tepelná čerpadla - elektroakumulační kotelny Topení radiátorové i podlahové: - plynové, servis kotlů - LTO - elektro, servis - tepelnými čerpadly a slunečními kolektory Regulace topení: - lokální - zónové - ...

Developerská firma. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti Rýmařov.

Služby: -speciální čištění kancelářské a výpočetní techniky -sanitace výrobních technologií -speciální čištění a dezinfekce zařízení v potravinářském průmyslu -úklid po stavebních pracích a malování -extrakční čištění koberců a sedacích souprav -mytí, čištění a ošetření podlah a nábytku -mytí oken, výloh a ...

Pneuservis. Osobní, nákladní, zemědělské vozy. Likvidace pneumatik. Uskladnění pneumatik. Prodej olejů a maziv. Jízní kola, prodej, servis.

Telekomunikační služby. Prodej. - bezkupónový prodej GSM kupónů pomocí terminálu PINMAKER 3.

Specializujeme se na poskytování profesionálních služeb v oblasti internetových prezentací, elektronického obchodování a internetového marketingu v plném rozsahu zákaznických potřeb. Od návrhu, přes realizaci až po údržbu a propagaci. Velký důraz klademe zejména na servis ve smyslu dlouhodobé péče o zákazníka a řešení, které jsme u něj ...

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.

Nakladatelství, prodej: -učebnice pro první a druhý stupeň základní školy -nová řada učebnic v souladu s RVP ZV -nové formy výuky -školní vzdělávací programy -učebnice, pracovní sešity -metodický průvodce -pomůcky (demonstrační kostky s písmenky, papírové mince a bankovky, sady kartiček, soubor značek a číslic) -zápisníčky, ...

Tiskárna. Tisk letáků, časopisů, plakátů, novin, diplomů či manuálů.

Stavební, bourací, malířské a natěračské práce, rozvod sítí, podlahy (dlažby, obklady), tónovací centrum, kontejnery, zahradní a úklidové práce

Poradenství v oblasti softwaru. Prodej: - software.

Služby: - správa IT infrastruktury - outsourcing: - správa informačních technologií - správa serverů - vzdálená správa sítí.

Hledáte parkovací místo v centru Prahy? Nehledejte, navštivte naše Millennium Plaza se 440 parkovacími místy. Máme pro Vás otevřeno 24 hodin denně - 7 dní v týdnu. Nabízíme dohled bezpečnostní služby včetně kamerového systému. Kapacita také pro jednorázové akce (plesy, koncerty....). Poskytujeme také ruční mytí aut a čištění interiérů aut.

Zakázkové truhlářství. Kompletní dřevovýroba - z masivního dřeva i z lamina: - interiérový a exteriérový nábytek - pergoly - ploty - terasy - kuchyňské linky - schodiště. Služby: - návrhy, montáže, doprava. Realizace. - výstavy, výstavní stánky.

Reklamní činnost Grafická tvorba Webdesign IT poradenství

Reklamní činnost. Grafické práce. Grafický design. Zprostředkovatelská činnost.

Bezpečnostní poradce - pro silniční přepravu podle dohody ADR

Kadeřnictví: - masky z řady keratinové nebo letní - módní střihy - foukání - vzdušný sestřih s keratinem nebo UV ochranou.

Programátorská a konzultační činnost v oblasti informačních technologií