Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Vizážistika - kosmetické poradenství - barevná typologie

Masáže záda, šíje, horní a dolní končetiny - masáž lávovými kameny - anticelulitidová a medová masáž

Nabídka práce v oblasti wellness průmyslu, práce s klienty v oblasti výživy, sportovní výživy a péče o pleť. Možnost práce z domu na HČ i VČ. Propracovaný školící systém, možnost kariérního růstu, flexibilní pracovní doba.

Prodej - vlasová kosmetika MATRIX Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské stříhy - foukaná, trvalá - barvení, melíry - společenské účesy

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Pedikúra - manikúra - nehtová modeláž

Ateliér -návrhy interiérů -3D návrhy

Fotografování Grafické služby Tvorba - www stránkywebdesign Moderování akcí

Prodej - svíčky - adventní a vánoční dekorace Květinové balení dárků - dekorace interiérů Výroba a prodej - fascinátor (ozdoba do účesu) Květinářství - vazby ze živých a suchých květin, smuteční, svatební, ke slavnostním příložitostem

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské - prodlužování vlasů

Nabízíme lymfatické masáže, havajské masáže, klasické masáže. Kromě toho také masáže lávovými kameny, parafínové zábaly, čokoládové masáže. Mezi vyhledávanými je také masážní stroj new roll - hladké zadky.