Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Podnikatelské poradenství. Manažerské poradenství. Personální poradenství.

Mediální agentura. Reklamní agentura. Mediální a reklamní služby: - příprava a realizace reklamních kampaní - marketingové průzkumy - mediální strategie a plánování.

Výroba a dodávka - samolepící štítky, hliníkové štítky. Polygrafická výroba Tisk - technologická schemata - foliové klávesnice.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Výuka jazyků

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Chovatelská stanice NOVARTIS Úprava - psi

Servis, opravy, diagnostika: - osobní počítače - software. Kompletní servis, údržba přímo u zákazníka: - osobní počítače: - počítač nelze zapnout nebo hlásí po zapnutí chybu - nefungující internet - pomalý počítač - příliš hlučný počítač - zavirovaný počítač, nedostatečně chráněný počítač - instalace internetu na ...

Prodej - hardware SEO optimalizace Tvorba - webové stránky Webhosting

Naším oborem je SIGNMAKING: - grafika - tisk - produkce reklam - servis - technické i finanční poradenství. K nám nechoďte se zakázkou (tu můžete poslat e-mailem nebo jinak), k nám přijďte konzultovat řešení nebo řešit problém, jak nejvýhodněji realizovat.

Kompletní projekty, projektování: -staveb -interiérů -výrobní dokumentace atypického nábytku a konstrukcí -design -inženýrská činnost. Zpracování objemových studií staveb a interiérů. Novostavby i rekontrukce: -restauračních a rekreačních objektů -obchodů -provozních, kulturních, sportovních, zdravotnických, školských ...

Pronájem reklamních ploch: - Dynamic Shopping Display (DSD), dynamický reklamní panel-vitrína vybavená mechanismem na převíjení plakátů. Dynamické reklamní panely technicky umožňují převíjení více plakátů s komerčním sdělením. Tento druh panelu byl vybrán proto, že na jednom místě může být reklama více produktů a není potřeba většího ...

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Činnost firmy: Tiskárna Autoservis Truhlářství Internet Reality Ubytování Doprava Správa nemovitostí

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Logic point je certifikovaným partnerem společnosti Microsoft. Specializuje se primárně na práci s produkty Microsoft.

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Průzkum trhu Obalový design Grafické návrhy - DTP Internet marketing - SEO optimalizace - registrace domén Tvorba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Webhosting

Provádění úklidových prací včetně mytí oken, čištění čalounění extrakční metodou a leštění nábytku. Možnost pravidelného denního úklidu.

Prodej - karavany Odvoz - splaškové vody

Velkoobchodní prodej: -stavebniny -vodoinstalatérský, topenářský a plynařský sortiment. Provoz realitní kanceláře.