Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Linkbuilding Tvorba linkbuilding strategie Analýzi

Detektivní kancelář. Detektivní služby: - pro soukromé osoby - pro firmy, živnostníky - pro advokátní kanceláře - pro pojišťovny, finanční společnosti. Služby: - vyhledávání odposlechů, monitorovacích zařízení a kamer - vymáhání pohledávek - osobní ochrana, doprovody - převozy finančních hotovostí a cenin. Poradenská ...

Tiskárna. Služby: - grafické návrhy - artdesign a webdesign - ofsetový tisk: - vizitky, letáky, kalendáře, katalogy, manuály, ... - knihtisk - potisk obálek firemním logem aj. - číslování a perforace vstupenek a jiných tiskovin

Tiskárna. Služby, výroba: -grafické návrhy kompletní -tisk-plnobarevný, černobílý -hospodářské tiskopisy -tabulky, formuláře -společenské tiskopisy: -vizitky -brožury a časopisy -katalogy -prospekty -letáky -plakáty -etikety -vysekávání -knihařské zpracování.

Tiskárna. Služby: -tisk: -navštívenky -pozvánky -letáky -hlavičkové dopisy -brožury -tiskopisy všeho druhu na samopropisovací papír. Služby: -kopírování.

Kameraman. Natáčení. - svatby, svatební den. Fotografické služby: - profesionální fotografie. Reklamní texty. Překlady, překladatelské služby: - francouzský jazyk.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - rekreační objekty - nebytové prostory.

Tvorba webových stránek a SEO. Tvorba e-shopu.

Služby: - grafický design - webdesign - tvorba webových stránek, internetové stránky a aplikace - redesign - úprava stávajících webových stránek - registrace domény - webhosting, serverhosting - internetové obchody - redakční systémy - e-marketing: - SEO optimalizace pro vyhledávače - reklamní kampaně - PPC ...

Kompletní servis v reklamě Webdesign Webhosting.

Grafické studio. Služby: - grafické návrhy - webdesign - tvorba webových stránek - obalový design - logotypy - digitální kresba a kódování.

Služby CLUBWASH: - praní prádla, prádelna - internet zdarma - pronájem haly - catering.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Pronájem, správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - nemovitosti.

Agentura domácí péče. Služby pro seniory v oblasti podpory aktivního života.

Web studio: - kompletní webdesignové služby: - tvorba webových stránek, internetových prezentací DTP studio: - grafické návrhy, grafické práce.

Klasické relaxační masáže zad, šíje, končetin. Překlady a tlumočení z, do německého jazyka. Doučování německého jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Zednictví, zednické práce. Izolatérské práce: - zateplení, zateplování budovy - fasády, sokly. Úklidové práce.

Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku - ochrana osob. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně.

Náš FKK sexy sauna klub nabízí prostory pro pánskou relaxaci. Pořádáme rozlučky se svobodou, soukromé akce a pánské jízdy. V klubu se nachází sauny, whirlpool a club-lounge.

Zabývám se manikúrou, pedikúrou a modeláží nehtů. Mým hlavním cílem je spokojenost zákazníka a perfektní péče a hygiena. Ráda bych lidem dokázala, že pedikúra je hlavně o hygieně, a to u nejmenovaných cizojazyčných pedikérek rozhodně není samozřejmostí. Zabývám se také pedikúrou pro seniory.

Vypalování laserem - pískování motivů na zakázku, velkoplošné pískování Prodej skleněné reklamní předměty Prodej výrobky ze skla (trofeje, plastiky, dárkové předměty, ...)

Úklidové a čistící práce: - kompletní úklidy domácností a firem - úklid po rekonstrukci, malování atd - čištění - mytí, umývání oken -generální úklidy -pravidelný úklid domácností -úklidové služby pro firmy -předkolaudační úklid novostaveb -mytí oken. Hodonínsko, Kyjovsko.