Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Návrhy a realizace interiérů: - byty, kanceláře, školy, zdravotnická zařízení. Dodávky, prodej: - kancelářský nábytek - pracovní desky - skříňky - kontejnery - police - zásuvky - doplňky (žaluzie, osvětlení, podlahy, zeleň) - konferenční židle - kancelářské židle a křesla - školní nábytek - školní lavice - školní židle, ...

Prodej: - dopravní software pro vyhodnocování digitálních tachografů a kotoučků.

Oprava, servis pro domácnosti i firmy: - výpočetní technika: - osobní stolní počítače, notebooky, monitory - digitální technika, digitální zařízení. Školení ovládání počítačové techniky, digitální techniky. Služby: - instalace, nastavení operačního systému - internetové připojení - instalace software, hardware, aplikace - ...

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - depilace - úprava, barvení obočí, řasy. Nehtové studio: - manikúra - nehtová modeláž.

Likvidace - dřevěné odpady pařezy

Fotoateliér. Fotografické služby: - rodinné fotografie - portréty - exteriéry, příroda. Možnost objednání snímků jako fotoobraz - tištěný na fotopapír nebo na plátno. Pořádání: - výstavy fotografií.

Holičství, kadeřnictví - dámské, pánské i dětské. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - masáže obličeje a dekoltu - depilace - úprava a barvení obočí, řasy. Prodáváme a používáme kosmetiku značky ALCINA.

Poradenství a konzultace: - v oblasti hygieny - posouzení pitné vody - konzultace a zpracování pravidel pro koupaliště a sauny - k problematice hluku a vibrací...

Kadeřnické studio. Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské. Služby - stříhání vlasů, moderní střihy - barvení, melírování - svatební a společenské účesy.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: - dermoošetření - individuální diagnostika pokožky - ošetření obličeje - čistící, hydratační, rozjasňující, regenerační a anti-age ošetření - ošetření těla - barvení a úprava obočí a řasy - depilace. Prodej: - značková kosmetika Simone MAHLER: - čistící gely, emulze, krémy, séra.

Překlady: -Angličtina -Francouzština -Němčina

Služby: - ruční čištění interiérů a exteriérů osobních vozidel, autobusů a motocyklů. Pronájem, správa: - nemovitosti

Prodej, oprava, servis: - hardware, výpočetní technika - počítače, PC - tiskárny, skenery, příslušenství Projekce, dodávka: -sítě LAN, WiFi, 5, 8GHz, - kamerové systémy ( CCTV ) - systémy kontroly vstupu a evidence ( EKV ) - Poplachové systémy a Elektrická požární signalizace (EZS a EPS).

Služby v oblasti informačních technologií: - IT servis pro SAP systémy. Poradenství v oblasti informačních technologií.

Reklamní a marketingové služby. Návrhy, výroba: - grafické prezentace - audiovizuální a multimediální prezentace.

Vzdělávání dospělých, firemní aktivity. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení.

Realitní činnost. Správa obchodních domů. Správa a údržba: - nebytové prostory. Pronájem: - volné nebytové prostory v obchodních centrech - kanceláře, kancelářské prostory.

Naše služby: -prodej a opravy počítačů -opravy notebooků -správa sítě -IT outsourcing.