Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Relaxační, rekondiční a sportovní masáže.

Karel Adamec se zaměřuje na čištění exteriérů, interiérů, koberců a rozlešťování laků.

Holičství, kadeřnictví -Sběr šatstva a prádla pro chemické čištění a praní

Klára Široká poskytuje služby dámského, pánského a dětského kadeřnictví.

Úpravy fotek barevně, černobíle. fotografické práce Školení - fotografická činnost - práce s počítačem (OS, Word, Excel, PowerPoint, Internet, pošta) - Adobe Photoshop - Adobe ilustrátor

Lenka Klementová se zaměřuje na různé druhy masáží a rehabilitace.

Libor Červený se zaměřuje na realizaci komerčních a bytových interiérů a prodej dveří, stolů, postelí a dalšího nábytku.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Marcel Kopp se zaměřuje na design webových stránek.

Markéta Kolářová se zaměřuje na pravidelné a jednorázové úklidy kanceláří, firem i domácností.

Provozování realitní kanceláře s nabídkou služeb při zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitostí.Realitní kancelář.

Služby poskytujeme ve těchto základních oblastech: - mezinárodní doprava/přeprava - celní odbavení - skladování-k dispozici 12000 m2 - temperované plochy - veřejný celní sklad - moderní skladová technika.

Maloobchod, prodej - počítačů, notebooků, tabletů, spotřebního zboží VT Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače (PC) Služby: - připojení k síti internet - výroba, tvorba www stránek - odvirování, záchrana dat - webhosting - výstavba a správa PC sítí - poradenství v oblasti VT - kamerové systémy ( IP kamery v síti PC )

Technické služby: -odvoz komunálního, domovního odpadu -čištění města, úklidové práce -správa městského parkoviště -zámečnictví -opravy silničních vozidel, pracovních strojů -provádění staveb, změn, odstraňování -osobní a nákladní silniční motorová doprava -provozování MHD -provozování pohřebišť -služeby pro zemědělství, ...

-Fotografické služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkování obchodu a služeb

Specialista na online marketing. Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače, správa PPC kampaní, zbožových porovnávačů, e-mail marketing, analýzy a poradenství k online marketingu.

Marie Valentová provozuje kadeřnictví.