Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
ŠOHAJKA Velkoobchod s textilem: -textil -dámská a pánská móda. MAN´S EGO – kvalitní pánská a dámská móda. Pánská móda - exkluzivní pánská pletená móda, kompletní nabídka luxusní pánské konfekce, luxusní pánská móda pro slavnostní příležitost, J.Philipp pánská konfekce moderního designu, exkluzivní pánské košile, exkluzivní pánské ...

Telekomunikační služby: - připojení k internetu. Prodej, e-shop: - příslušenství k PC - tiskárny - myši, podložky, klaávesnice - kancelářské potřeby - spotřební materiál.

Realitní agentura. Realitní služby. Zprostředkování - pronájem: - obchodní prostory.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Divize eGen. Vývoj: - webové aplikace, webové prezentace - e-commerce, e-shopy, e-learning programy - vnitropodnikové systémy. Nabídka projektových řízení a technologických řešení pro ekologická zařízení. Služby - serverhosting, webhosting - webdesign - tvorba webových stránek, tvorba eshopu - optimalizace webových stránek SEO ...

- tištěná grafika (velkoplošný digitální tisk): fólie, bannery, papír - grafické práce (vizitky, letáky, razítka...) - světelné reklamy - informační systémy - malba na fasády do ztracených šablon - plastické písmo - řezaná grafika (interiér, exteriér) - polepy vozidel (karosérie, magnety, zatmavení skel)

Dceřinná spoločnost koncernu RWE. Služby v oblasti informačních technologií pro společnosti skupiny RWE. Provoz, údržba a správa: - konsolidované datové centrum v Brně. Vzdělávání zaměstnanců koncernu RWE: - odborné kurzy v oblasti informační technologie.

Loga Grafické práce Internet marketing Tvorba - www stránky - elektronické obchody - webdesign

-Výroba upomínkových a reklamních předmětů -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Účetní poradenství Prodej - kancelářské a papírenské potřeby Výroba a prodej - razítka MODICO na počkání, bez jakékoli přirážky. Razítko do 5-10 minut Výroba - vizitky.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - masáže obličeje lávovými kameny - barvení obočí - prodlužování řas - řasa na řasu - trvalá na řasy - depilace voskem - AHA chemický peeling.

Hračkománie. Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - hračky pro děti: - společenské hry - stavebnice - plyšové hračky - hudební hračky - kreativní, výtvarné hračky - puzzle. FELISpro. Služby: - převod záznamu z videokazety na disky DVD. - zpracování starých diapozitivů či digitálních fotek na ...

Služby: - poskytování a tvorba zakázkového databázového software pro operační systém Windows: - softwarové aplikace pro malé a střední firmy, živnostníky.

Kadeřnictví. Veškeré kadeřnické služby: - prodlužování a zahušťování vlasů metodou Hair Talk, Euro.So.Cap a Balmain Paris - brazilský keratin - zhotovení slavnostních účesů - melíry, barvení vlasů, tónování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika Schwarzkopf professional - solární kosmetika. Solárium.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky.

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Služby: - grafické návrhy - reklamní řezaná grafika, reklama ze samolepicích fólií, folie.

Služby: - instalace hardware a periferií - diagnostika a zjištění softwarové nebo hardwarové závady - oprava poruch software MS Windows - kontrola systému proti virům - záloha dat ze všech druhů medií - obnova dat z Vašeho vadného software nebo hardware - instalace internetu a jiných služeb - reinstalace systému a konfigurace - ...

Montáže, instalace: - zabezpečovací zařízení. Bezpečnostní agentura. Poskytování služeb v oblasti ostrahy majetku a ochrany osob.

Provozování kozí farmy. Kozí farma. Výroba, distribuce, prodej: - kozí sýr Kaprinus, kozí mléko - kravský sýr v bio kvalitě BIO Podzimek. Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru.

Reklama, tisk a marketing. Nakladatelství a vydavatelství. Grafické studio. Projekční a inženýrská činnost.

Služby: - podnikatelské poradenství a vzdělávací akce pro podporu vzniku a rozvoje firem, zaměřených na sociální podnikání: - vzdělávací a poradenské aktivity při zaměstnávání zdravotně a jinak znevýhodněných osob na trhu práce - pomoc při realizaci projektů v počátku podnikání - vytváření marketingového a informačního ...