Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Komplexní marketingová činnost: - podpora, poradenství v oboru vytápění, vodoinstalace pro výrobce či velkoobchodní dodavatele. Databáze důležitých informací o firmách zaměřených na vzduchotechniku v Německu.

Klenotnictví. Zlatnictví. Prodej, opravy: - zlaté šperky, stříbrné šperky: - prsteny, řetízky, náušnice, přívěsky a náhrdelníky. Správa a údržba nemovitostí.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Bazar - automobily - mobilní telefony - elektronika Zástavy - elektronika - počítače - osobní a dodávkové automobily Prodej - mobilní telefony

Reklamní služby Marketingové služby Grafické práce Návrhy a realizace - webové stránky Zajištění - hostesky

Tiskařské práce: -potisk reklamních a průmyslových předmětů -tisk: -tampónový reklamní, průmyslový. Výroba, prodej: -reklamní předměty -razítka samobarvící, dřevěná, speciální. Práce: -zvukařské: -ozvučení kulturních a společenských akcí. Služby: -hudební produkce.

Předprojektová a projektová příprava staveb. - geologické, průzkumné a sanační práce - pomocné stavební práce - demoliční práce - monitoring skládek - nakládání s odpady

Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře, haly - volná místa a manipulační plochy pro nákladní vozidla. Prodej: - pohonné hmoty, nafta.

Zprostředkování obchodu a služeb.

Společnost Anima Čáslav, o.p.s. poskytuje seniorům a občanům se zdravotním postižením pečovatelskou službu a domácí ošetřovatelskou péči. Provozuje terénní a ambulantní služby, denní stacionář a odlehčovací službu pobytovou. - pečovatelská služba, domácí ošetřovatelská péče - sociální služby

Relaxační studio Janette nabízí: - masáže - kosmetiku - kompletní péči o ruce a nohy - baňkování - akupunkturu - vodoléčbu - bylinoléčbu - biosoláruim

Čištění čalouněného nábytku (sedačky, židle), koberců, interiérů aut. Úklid domácností a kanceláří. Domácí nákupy, žehlení a mnoho dalšího.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb pro rodinu a ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Nabídka služeb v oblasti maloplošné reklamy a marketingu.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy, domky - byty - pozemky - chaty, chalupy - kancelářské prostory.

Provozování poradny se zaměřením na rozvoj lidské osobnosti.

Domácí hospodyňka. Služby, práce: -úklidové. -úklid domácnosti, kanceláří. -mytí oken. -praní, žehlení prádla. -věšení záclon. Zakázkové šití, opravy oděvů: -kalhoty, halenky, saka, povlečení.

Fotoateliér. Profesionální fotograf. Zpracování, vyvolání, tisk: - ateliérové fotografie - dětské, rodinné - portrétní fotografie, portréty - klasické fotografie - velkoformátové fotografie - svatební fotografie - reklamní, technické - fotografie na porcelán - bezrámové fotografie Foto block. On-line fotosběrna.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu - v případě změny právní formy z fyzické osoby na právnickou. Převody, prodej: - ready made společnosti. Realitní služby.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu. Realitní činnost.