Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - nonstop odtahová a assistenční služba - ekologická likvidace autovraků..

Projekční kancelář. Architektonické a projekční práce. Služby: - inženýrská činnost - projektová činnost ve stavebnictví: - projekty rodinných domů - bytová a zahradní architektura.

Služby: - semináře a přednášky na téma, jak žít dlouhodobě šťastný život s využitím ho'oponopono a znalosti principu života ve vlnách. Prodej, e-shop: - Moudré knihy - otevírají lidem nejen oči, ale i srdce.

Kadeřnictví pánské, dámské, dětské.

Fotolaboratoř. Zpracování, vyvolávání: - barevné a černobílé fotografie pro amatéry i profesionály.

Služby v oblasti investiční výstavby: - zdravotnické stavby - administrativní stavby - sportovní.

Reklamní agentura. Tiskárna. Služby: - ofsetový a digitální tisk, DTP studio: - vizitky, hlavičkový papír, katalogy, letáky, kalendáře. Stavba: - veletržní stánky.

Profesionální tvorba fotek a videí. Víme nejlépe jak udělat trvalý zážitek vaší svatby, rodinné foto a taky video.

Internetový prodej kosmetiky LARENS. Kosmetika LARENS je exkluzivní značka kolagenové kosmetiky, která je vytvářena mezinárodním týmem vědců, kteří úzce spolupracují s vynikajícím polským lékařem a vědcem doc. MUDr. Andrzejem Frydrychowskim.

IT-Comp Prodej, internetový obchod, e-shop, servis: - prodej PC a notebooků - prodej spotřebního materiálu pro PC - servis výpočetní techniky - výpočetní technika - nová i použitá - kancelářská technika - široký sortiment PC - komponenty - software - spotřební materiál. Služby: - tvorba www stránky, webové stránky - ...

Rašelinové zábaly - suché uhličité koupele Lymfatické masáže - shiatsu

Nehtová modeláž - manikúra - P - shine

Komplexní služby v ochraně životního prostředí: Státem akreditované zkušební laboratoře č. 1110 Ekotoxikologické laboratoře: - analýzy vod, půd, odpadů, paliv - analýzy emisí, imisí a plynů - rozbory technických i biologických materiálů, potravin - stanovení vlastností chemických látek a přípravků - testy biodegradability, ...

Kosmetické studio. Kosmetické služby. - ošetření pleti - povrchové i hloubkové čištění - depilace cukrovou pastou - prodlužování řas - trhání, úprava obočí.

Tetování barevné, stínované, černé, předělávky a obnovování.Bar

Grafické návrhy tiskovin, logotypy. Návrh a výroba - reklamní polepy. Návrhy a tisk vizitek.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - domy - byty - pozemky - kancelářské prostory. Služby: - vyřízení hypotéky - zpracování znaleckých posudků - zpracování přiznání k dani z převodu nemovitostí.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Poskytujeme inženýrské služby Architektonické práce.

Správa, údržba: - nemovitosti. Pronájem: - obchodní prostory, administrativní budovy.

Protihlukové úpravy. Služby: - měření hluku, analýza výše hluku - predikce hluku a vibrace. Patří k firmě Ing. Vrána - měření, s.r.o. IČO: 46966625.

Zprostředkování obchodu a služeb. Dovoz, import. - zboží z Asie, Číny. Správa, údržba: - nemovitosti.