Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář. Služby realitního makléře. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - byty, domy, pozemky, kancelářské prostory.

Recyklace plastů. Výroba a prodej recyklovaného materiálu. Výkup plastových výlisků.

Pronájem, správa, údržba: - nemovitost - bytové a nebytové prostory: - kanceláře, výrobní prostory, sklady - pozemky. Služby: - základní reklamní servis.

Výroba, dodávka, prodej. - ekologické palivo - brikety z agro-biomasy: - hlavní surovinou pro výrobu je obilná sláma, řepková sláma. Prodej, výprodej: - bytový textil - povlečení. Import, dovoz, distribuce, prodej: - porno DVD - 20.000 titulů od 200 produkčních firem .

Služby: - pronájem a správa - vlastní nemovitosti: - kancelářské prostory, kanceláře.

Zajišťujeme provedení kremace a zpopelnění domácích zvířátek. Náš partner je Krematorium zvířat Brno. Provádíme ostatní pohřební a související služby.

Realitní kancelář. Služby: - relitní činnost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - finanční poradenství.

Tiskárna, reklama, sítotisk, tisk, potisk: -samolepky, samolepka, samolepek (možnost výseku) -štítky, štítek, štítků -rotační tisk skleniček, sklenička, skleničky, hrnek, hrníček, hrnky, hrníčky -textil, prapor, plast, dřevo, kov -zařízení na podporu prodeje -velkoformátový digitální tisk -solventní tiskárnou -na interierové, exterierové ...

Detektivní agentura - ostraha majetku, osob a staveb - sledování osob - získávání informací o fyzických a právnických osob - vymáhání pohledávek legální cestou

Služby: - IT poradenství, konzultace - IT outsourcing - kompletní zajištění IT části podniku: - správa informačních a komunikačních technologií - správa serverů - vzdálená správa sítí - bezpečnostní a detektivní agentury - poradenství a analýzy obchodních procesů - margetingové služby. Vývoj a prodej: - kancelářský ...

Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

Velkoobchod, maloobchod: -tapety -sanitární keramika -vany, umyvadla... -obklady a dlažba -vodovodní baterie -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -sprchové kouty -masážní boxy, panely. Interiéry: -návrhy bytového architekta -kompletní vybavení.

Poradenství pro firmy: - podnikatelské, organizační - finanční, ekonomické - v oblasti informačních technologií.

Sběr, přeprava, likvidace: -nebezpečné odpady - barvy, autobaterie, zářivky, výbojky, emulze, ropné látky, olejové filrty, zdravotnický odpad, piliny -údržba zeleně -kácení stromů -sečení trávy -úprava parků.

Reklamní fotografie Reklamní agentura Marketing Dodávka - reklamní předměty Výroba - televizní a rozhlasové spoty Grafické studio - logotypy - grafika pro obalovou techniku - tiskoviny - tiskopisy Webdesignwebové aplikace

Sales promotionnávrhy a realizace - reklamní kampaně

Ověření, prověrka, prověření, lustrace, identifikace: -původ ojetých vozidel (automobilů)

Tuzemská a zahraniční spedice. Kompletní celní odbavení. Krátkodobé a dlouhodobé skladování. Doprava všemi typy dodávek až kamionů.

Společnost se zabývá: -architektonické činnosti -inženýrské činnosti -projektová činnost ve výstavbě -výkon stavebního dozoru.

Služby - marketingové poradenství - obchodní poradenství.

Nabízíme intimní tantra masáže. Masáž zahrnuje celé tělo včetně joni a lingamu. Garantujeme absolutní čistotu a diskrétnost. Náš salon se nachází v centru Brna.

Internetový obchod - reklamní a filmové plakáty.