Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výstavba, stavba, rekonstrukce: - občanské stavby. Práce: - zateplováním objektů, fasády. Realitní činnost.

Fotografování Natáčení představení, párty Grafické návrhy tištěných materiálů.

vedeno již jako petit - grafické studio s.r.o. Grafické studio.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - práce, pracovní nabídky, zaměstnání, brigády.

Developerská činnost. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - byty, kanceláře, rodinné domy, pozemky.

Poradenství -neziskové organizace -školy

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

Poskytujeme: -komplexní služby v oblasti zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajišťujeme: -právní servis -finanční poradenství -advokátní úschovu kupní ceny a vypracování odhadu pro FÚ včetně přiznání k DzNNV.

Nabízíme služby v oblasti energetické certifikace budov (energetické štítky, penb ), energetické náročnosti budov, projektový management, stavební dozor investora a řízení a koordinace dodavatelů stavby.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní činnost, kancelář: - prodej rodinných domů, bytů, pronájmy komerčních prostor a kanceláří.

Profesionální fotograf. Fotografické služby: - fotografování svateb - portréty, portrétní fotografie - fotografie na tablo - koncerty, oslavy, plesy - produktové fotografie.

Reklamní agentura a kartografické nakladatelství. Reklamní předměty pro firmy: -atlasy ČR, Evropa, Slovensko, krajská města a vybraná města -mapy skládané, nástěnné, velkoformátové -mapy a atlasy připravujeme ve firemních barvách zákazníka a s firemní prezentací. - GPS navigace ve firemním designu Reklama: - ve skládaných mapách, které ...

Správa, pronájem: - nebytové prostory - vlastní nemovitosti - nebytové prostory. Ubytování. Baťovy koleje.

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Fotograf. Služby: -svatební fotografie. -portrétní fotografie. E-shop: -fotopodlahy -fotopozadí -fotoobrazy - plátna.

Služby: - masérské: - rekondiční masáže - relaxační masáže - manuální lymfatické masáže - anticelulitidová ozónová masáž + zábaly - protimigrénová masáž - metoda Spinal touch - jemná dotyková metoda. Možnost masáže u zákazníků doma.

Kosmetické studio. Služby: - kosmetické: - čištění pleti, chemický peelilng, masáže obličeje - holičství, kadeřnictví: - stříhání vlasů, barvení, melírování.

Grafické studio. Web studio. Služby: - webdesign, tvorba dynamických webových stránek - návrhy - jednotný firemní design, propagační materiály - grafické práce - kompletní správa webových stránek - marketingové služby.

Psychologické poradenství a psychoterapie individuální, párová, rodinná, skupinová. Kurzy zaměřené na rozvoj osobnosti.

Stavebnictví -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení