Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -počítačové. Zprostředkování: -obchodu a služeb. Nabídka služeb v oblasti IT.

Developerská společnost. Developerská činnost. Prodej stavebních pozemků. Rekonstrukce, výstavba: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Správa, údržba: - vlastní nemovitosti - budovy i management staveb.

Ostraha majetku a osob. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - úklidové, pravidelné úklidy kanceláří.

Firma se zabývá poskytováním telekomunikačních služeb - připojení do internetu, kabelových služeb a hlasových služeb. kontakt: Leoš Neudörfl

Meetings - konference, kongresy, semináře, sympozia, obchodní jednání, prezentace firmy. Agentura Carolina svým klientům nabízí organizaci kongresů a konferencí a služeb s tím spojených, ubytovací služby a nakonec výstavní a veletržní činnost, jíž se zabývá rovněž naše mladší sesterská firma AC Expo.

Reklamní, marketingová agentura. -průzkum trhu -analýza potřeb zákazníků - marketingové komunikace -obchodní procesy -PR a krizové komunikace -reklamní projekty -vzdělávací a tréninkové programy.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO, SEM - správa bannerových a PPC kampaní - webhosting - e-shopy na míru.

Služby: - poskytování telekomunikačních služeb, telekomunikační služby - hotovostní a spotřební úvěry a hypotéční úvěry.

Architektonický ateliér. Projekční kancelář. Služby: - detailní návrhy, dokumentace, prováděcí projekty: - všechny typy staveb - bytové, občanské průmyslové, domy - interiéry - bytové, restaurace, penziony, mateřské školy - urbanistické celky - autorský a technický dozor v průběhu realizace stavby.

Architektonická kancelář. Služby: - komplexní projektová činnost ve stavebnictví - inženýrská činnost - architektonické služby - návrhy, prováděcí projekty: - budovy, rodinné domy, obchodní domy, - interiéry - restaurace, penziony, - architektonické detaily - urbanismus - scénografie - řešení výstav, výstavní ...

Služby: - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, firemní webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače - realizace počítačových sítí.

Výroba, instalace, montáže: - světelná reklama, LED reklama, LED obrazovky, Citylight.

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Opravy a údržba motorových vozidel. Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchodu.

Prodej - produkty na zdobení nehtů tiskací metodou značky KONAD - produkty na nehtovou modeláž Modelky - hostesky.

Dodávky: - veletržní expozice na klíč na území ČR a Evropy - architektonické návrhy veletržních expozic - zajištění: - promo akce - předváděcí akce - prezentace firem. Výroba: - světelná kinetická reklama: - patent systém Polar - orientační systémy: - vnější, venkovní - vnitřní - světelné reklamy-neonové - interiéry - exteriéry - ...

Tvorba reklamy se zaměřením na svěží a nekonvenční metody marketingové komunikace

Výroba technické pryže, recyklací textilního a plastového odpadu. Poskytování úklidových služeb.

Poskytování služeb psychologa a psychoterapeuta. Nabídka individuální psychoterapie, párové a rodinné terapie.

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Neinvazivní liposukce. Nechirurgický lifting. Ruční a strojové masáže. Kosmetika. Pedikúra, manikúra. Depilace. Modeláž nehtů.

Angličtina - překlady, čeština - překlady.