Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Martina Hanzlíková se zaměřuje na masérské, rekondiční a regenerační služby.

Společnost se již mnoho let věnuje výrobě a čištění péřových produktů. Také prodáváme prošívané deky, neprošité peřiny, spací pytle i polštáře. Šijeme ložní soupravy obvyklých i netradičních rozměrů z jakostních sypkovin. Na zakázku (do 14-ti dnů) šijeme záclony, povlečení, závěsy a další bytový textil z látek, které nám donesete. Touto ...

Nabídka zahrnuje překladatelskou činnost, překlady textů z němčiny do češtiny a z češtiny do němčiny, tlumočení čeština – němčina, korektury německých textů a výuku německého jazyka, všechny úrovně od začátečníků až po pokročilé.

Monika Kuchařová se zaměřuje na kosmetické služby a lymfodrenáže.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

-Poskytování technických služeb -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod

Miroslav Kouba se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Miroslava Marešová provozuje dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Chovná stanice Cavalier King Charles Spaniel. Stříhání a úprava srsti psů.

Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v. v. i. jehož zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství ČR řeší vědeckovýzkumné projekty v odvětví lesního hospodářství a myslivosti a účast při zavádění výsledků do praxe. Jeho další činností je také zajišťování expertních a poradenských služeb pro státní správu a vlastníky lesů všech kategorií. V ...

Zajišťujeme - správy domů, bytů a nebytových prostor ve vlastnictví města

Služby: -webdesign: -tvorba, návrhy - internetové obchody, e-shopy.

B:PARK 9. KVĚTNA, s.r.o. se zaměřuje na pronájem kancelářských a skladovacích prostorů.

Soudní znalec v oboru ekonomika - certifikovaný odhadce staveb a pozemků ČKOM - člen ČKOM Realitní činnost

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Překlady: - angličtina, němčina - odborné technické překlady (manuály, návody, katalogy, specifikace, - obchodní smlouvy, projekty, nabídky, poptávky, prezentace, www stránky, prospekty, brožury, právnické a ekonomické dokumenty.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny.

Prima Officina, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, kovářství a realizuje interiéry, dveře, okna a mříže.

Společnost COPY Ostrava s.r.o. provozuje kopírovací centrum v centru Ostravy - tisk vizitek, firemních letáků, diplomových prací a jiné.

Společnost HProtekta s.r.o. provádí stavební práce, rekonstrukce bytových jader a bytů. Firma se také zabývá správou a údržbou nemovitostí.

Romana Řidkošilová se zaměřuje na poskytování různých druhů masáží.

Stanislav Šíl se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Holičství, kadeřnictví Kosmetické služby -Velkoobchod a maloobchod