Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.

Realitní kancelář. Realitní služby: - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - nebytové prostory.

Služby: - třídění, uložení, skladování a péče o písemností a skartace - inventarizace, oceňování a organizace dražeb a prodejů movitého a nemovitého majetku - vedení daňové evidence.

Velkoobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo. Služby: - překladatelské, překlady - tlumočnické, tlumočení.

Zajištění reklamních ploch, billboardy. Potisk reklamních předmětů. Grafické zpracování tiskovin.

Standardní realitní služby - zprostředkování nákupu, prodeje.

Kadeřnictví - pánské, dámské i dětské. Kadeřnické služby: - střihy - barvení, melírování vlasů - módní styling, účesy pro slavnostní akce. Vlasové poradenství.obně.

Umělecká a produkční agentura. Služby: - realizaci kulturních a společenských akcí s historickou a lidovou tématikou: - dobová hudba, tanec, šerm, fakíři, kejklíři, žongléři, jízdní turnaje, večerní a ohnivá představení - firemní akce: - teambuilding, promotion akce.

Služby: - pedikúra - suchá, mokrá, medicinální. Prodej: - pedikérské potřeby - kosmetické výrobky pro péči o nohy.

Kosmetické služby: - manikúra, francouzská manikúra, lakování nehtů - úprava nehtů, modeláž nehtů - lakování Gellakem a tvrzení pod UV lampou - prodlužování a zhušťování řas, řasy. Služby: - pořádání kurzu, školení v prodlužování řasa na řasu.

Společnost Importér-Čína.cz, s.r.o. se zabývá poradenstvím, servisem a logistickými službami v oblasti importu a exportu mezi zeměmi EU a Číny

Dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Kadeřnické služby. - stříhání, moderní střihy - barvení, melírování.

Nákladní autodoprava. Firma zajišťuje služby typu nákladní autodoprava, kontejnerová autodoprava. K manipulaci využívá hydraulickou ruku. Dále provádí výkup vozidel, autoservis a provedení STK a Emisí, a zajistí ekologickou likvidaci vozidla.

Dámské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování, tónování. Možnost zhotovení slavnostního účesu. Prodej: - vlasová kosmetika.

Nabídka překladů, revizí, editací a korektur z i do angličtiny.

Služby: - překladatelské, překlady z anglického jazyka.

Služby: - tlumočnické, tlumočení švédského a anglického jazyka, také v zahraničí - překladatelské, překlady ze švédského a anglického jazyka.

Návrh a tvorba reklam řezaných z plotrových folií.

Reklamní agentura. Prodej - reklamní předměty Tisková produkce Grafické práce.

Inženýrská činnost. Architektonický ateliér.