Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví - prodlužování vlasů Kosmetika - zhušťování řas Manikúra - pedikúra Solárium

výběr podhodnocené nemovitosti, investice do nemovitostí návrhy a realizace interiéru namíru financování nemovitosti a interiéru najednou

Hrad a zámek ve Stráži nad Nežárkou v jižních Čechách je restaurovaný historicky vzácný objekt, který byl veřejnosti zpřístupněn 6. května 2006. Jedno se zajímavostí je ojedinělé historické spojení hrad - zámek dohromady. Zajímavosti Hradu a zámku ve Stráži nad Nežárkou: - prohlídky a exkurze - komnata duchů - věštírna - tajný východ z ...

Tvorba webových stránek - firemní a osobní prezentace, produktový katalog - individuální grafický design / redesign - redakční systém (CMS) - programování na míru, microsites - flash animace, multimédia - validní kódování HTML - kontinuální správa, aktualizace - poradenství, konzultace, zajištění překladů

Security - ostraha objektů a osob - fyzická ostraha objektů - posílení stávající ostrahy - ostraha objektů prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO).

Služby: - nabídka reklamní plochy a billboardy na železnicích, studentských kolejích a obchodních centrech.

Služby: - webdesign, tvorba webové prezentace, firemní weby a eshopy - firemní jednotná identita - Corporate identity: - loga, razítka, vizitky, letáky a tiskoviny - svatební oznámení, svatební foto - fotografování - fotodárky - potisk textilu - reklamní předměty a PF - venkovní reklama - velkopošný tisk - celopolepy ...

Služby: - suchá pedikúra - přístrojová nebo medicinální - aktivní nalepovací nehtové špony podofix - řešení zarůstajících nehtů - manikúra, P-Shine z Japonska - modeláže nehtů - Shellac CND, Gel lak - parafínové zábaly - výživná maska, zábaly - relaxační masáže nohou - medové masáže nohou.

Realitní kancelář. Realitní služby. Právní servis Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - rekreační nemovitosti, chaty, chalupy - pozemky - komerční objekty - kancelářské prostory - zahraniční nemovitosti - profinancování výstavby či koupě.

Modelingová (modellingová) a reklamní agentura. Člen Asociace modelových agentur ČR**. Společenské akce na klíč: -full service -módní přehlídky -sales promotion -modeling -plesy, recepce, společenské večírky -doprovodný kulturní program -taneční a umělecké vystoupení -společenské firemní prezentace -předávání cen*, slavnostní ...

Bezpečnostní služba Právní služby

Dopřejte si kvalitní překladatelské či tlumočnické služby, za příznivou cenu, s individuálním přístupem a sestavením nabídky na míru Vašim potřebám. Rádi se přizpůsobíme k Vaší maximální spokojenosti.

služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Konzultace, poradenství, administrace v oblasti grantů a dotací z Evropské unie a rozpočtu České republikyhledání partnerů na spolupráci Komplexní reklamní služby Marketing

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - rekreační nemovitosti, chaty, chalupy - pozemky - komerční objekty - kancelářské prostory. Výkup nemovitostí za hotové. Služby: - řešení exekucí.

Realitní kancelář. Realitní služby - veškerý realitní, právní a finanční servis. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - rekreační nemovitosti, chaty - pozemky - komerční objekty - kancelářské prostory - nebytové prostory. Výkup nemovitostí za hotové.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářská technika -software -vybrané produkty spotřební elektroniky -operační a kancelářské systémy -fotoaparáty, GPS -zabezpečovací a kamerové systémy. Služby: -tvorba www stránky -počítačové sítě-networking -internet-webdesign, webhosting -grafická tvorba a tisk - DTP, PrePress.

Vyklízení bytů, sklepů, garáží . hodinový manžel Zakázková výroba - brány Malířské práce (hodinový manžel) Tapetářské práce (hodinový manžel) Řezání a štípání dřeva (hodinový manžel) Vývoz a odvoz - septiky - jímky Vyklízení bytů, sklepů, garáží hodinový manžel Hodinový manžel - zednické, ...

Zakládání a prodej Ready-made společností. Poskytování virtuálních sídel pro společnosti v Hlavním městě. Zastupování v jednání se státní správou, poradenská činnost.

Odborné a technické překlady, překlady smluv a právnických textů, tlumočení při obchodních jednáních v tuzemsku i zahraničí.