Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Webdeveloperská firma. Služby: - grafické návrhy - nakódování - zajíštění hostingu, webhosting - webdesign, tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro fulltextové vyhledávače SEO - kompletní servis a správa Vašich webových stránek.

Služby: - kadeřnictví, kadeřnické služby - dámské, pánské, dětské. - společenské účesy - stříhání - barvení, melírování. Prodej: - kvalitní vlasová kosmetika. Zajištěn bezbariérový přístup.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA Autobazar Výkup vozů na protiúčet, za hotové a do komise Škoda Plus - roční ojeté vozy Záruční a pozáruční servis vozů ŠKODA Pozáruční servis vozů všech značek Měření emisí a zajištění STK Autoelektrikářské práce Autokarosářské a lakýrnické práce Vlastní odtahová služba Autopůjčovna Pick-up servis pro ...

Poradenství pro snížení provozních nákladů zjednodušením a zrychlením současných obchodních a administrativních procesů ve vaší firmě.

Výroba: -pojízdné reklamní billboardy, mobilní reklama.

Výroba: -kompletní reklamní výroba -venkovní reklama -velkoformátový tisk -reklamní předměty -podložky pod myš -razítka, vizitky, letáky. Reklamní dílna.

Architekti, projektování staveb od návrhu po projekt až po návrh interiéru.

Činnost: -CAD/CAM systémy pro strojírenství (SOLID EDGE) -geografické informační systémy -elektronické archivační systémy -elektronické systémy správy dokumentů -zpracování dat, digitalizace map a výkresové dokumentace -dodávky špičkového HW a SW -technický a sytémový servis. -CAx systémy pro strojírenství -geografické ...

Nehtové studio: -umělé prodlužování nehtů UV gely -zpevňování přírodního nehtu gelem -ošetření a upravení nehtu metodou P-shine -pánská i dámská manikůru -masáže rukou -teplý parafínový zábal -peeling -lakování -lakování francouzské manikůry -zdobení nehtu lakem.

Webdesign výroba: -www stránky. Webhosting.

Vývoj software na zakázku, tvorba webových aplikací, kompletní řešení od analýzy problému až po zaškolení uživatelů.

Reklamní agentura: -společenské akce -venkovní reklama -komplexní reklama.

Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru -vestavěné skříně -vestavěné spotřebiče -provedení lamino, masiv, folie -realizace od návrhu až po vyměření ve vaší domácnosti.

Nabízíme kadeřnické služby dámské, pánské, dětské, dle nejnovějších trendů.Profesionálně vyškolená kadeřnice Petra Havlíčková se postará o váš nový vzhled pomocí barvení, melírování, ombré, precizního střihu, prodlužování, zhušťování vlasů, regenerování keratinem, vlasového poradenství a samozřejmostí jsou také společenské a maturitní účesy.

Agenturní činnost v oblasti kultury a umění: -koncerty -divadelní představení -koncertní management -uspořádání akce na klíč -reklamní činnost.

Městská kotelna Bystřice. Provoz městské kotelny. Služby: - správa a údržba nemovitostí.

Služby: - pronájem nemovitostí, bytů - pronájem nebytových prostor, kanceláří - reklamní činnost, marketing.

Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí - obchodní - reklamní činnost, marketing - poradenství.