Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, servis, pronájem kopírovacích a multifunkčních strojů značky Konica Minolta. Tisk vizitek, pozvánek, letáků a katalogů. Grafické návrhy.

Vývoj, výroba, prodej: - informační systémy a technologie - komunikační systémy a technologie - Data processing system.

Realitní kancelář. Realitní služby včetně právního servisu. Bezpečnostní agentura. Služby: - ostraha objektů - ochrana osob - detektivní.

Ateliér reklamní grafiky. Reklamní agentura. Grafické návrhy, realizace: - loga, značky, etikety, knižní přebaly, kalendáře, plakáty, billboardy, polepy, firemní manuály, vlajky, tiskoviny, světelná reklama aj..

Pronájem: - nebytové prostory ve vlastním areálu - kanceláře, haly, garáže.

Realitní společnost České Spořitelny. Realitní služby. Prodej: - byty, domy - pozemky. Pronájem: - komerční prostory - kanceláře, sklady. Další realitní kanceláře FRESH REALITY: - Kladno 272 01, náměstí Svobody 2003 - Kladno 272 01, Osvoboz. pol. vězňů 656.

Vstupte do světa thajských masážních center Tawan! V našich centrech můžete nalézt kompletní nabídku thajských masáží. Od aromatických masáží celého těla přes reflexní masáže nohou, speciální masáže pro těhotné až po tradiční thajské masáže. Masáže provádějí profesionální thajské terapeutky. Naším posláním je přinášet vám radost, uvolnit mysl, ...

Realitní společnost. Prodej: - pozemky, parcely pro rodinné domy - nové rodinné domy, novostavby - byty v nových bytových domech.

Odborné práce, konzultace, expertízy, výzkum v oborech: - telekomunikace a radiokomunikace - telekomunikační sítě a služby pevné i mobilní - družicové spoje, spojovací systémy, přenosové systémy po vedení, optické a rádiové, koncová zařízení, vysílací systémy rádiové a televizní, návrhy kmitočtů a kmitočtové koordinace, pošty (poštovní sítě ...

Společnost TESTALARM PRAHA s.r.o. jako akreditovaná zkušební laboratoř TESTALARM PRAHA s.r.o. čís. 1172 je schopna Vám provést potřebné technické zkoušky na Vámi vyrobených nebo dovezených zařízeních a systémech EZS.

Návrhy a realizace interiérů bytů, rodinných domů, kanceláří. - výroba kuchyní a nábytku - realizace koupelen - řemeslné a stavební práce - rekonstrukce bytů, domů, firemních prostor - poradenství a obnova stávajících interiérů - finanční poradenství

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - bydlení - byty, domy, pozemky - podnikání - kanceláře, obchodní prostory, sklady. Develompment - novostavby. Služby: - konzultace - investiční příležitosti.

Zednické práce: - sádrokartonové příčky, sádrokartony. Úklidové služby: - čištění koberců - mytí oken. Numismatické služby.

Stříhání dámské, pánské a dětské. Nejnovější moderní střihy. Nové trendy melírování do střihu a probarvení. Během práce se zákazníky – nabízíme maminkám dětský koutek pro děti. Profesionální vlasová kosmetika značky REVLONa GOLDWELL.

Prodej: - oděvy, textil - pletací příze, háčkovací příze - vlny na pletení - textilní galanterie. Provoz čistírny.

Realitní kancelář - pronájmy domů a bytů

Realitní kancelář - pronájem a prodej residenčních a komerčních nemovitostí.

Reklamní kampaně na internetu, webdesign, aplikace.

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Prádelna a čistírna. SLUŽBY: - praní prádla pro občany - praní lůžkovin a prádla pro hotely a restaurace, zdravotnická zařízení, rekreační zařízení - čištění oděvů, šatů, pracovních oděvů, montérek - rozvoz a svoz k zákazníkům vlastními dopravními prostředky ČIŠTĚNÍ: - oděvy - koberce - peří - péřové deky Čištění a praní ...

Komplexní řešení vašeho životního rytmu: - masérské, rekondiční a regenerační služby - ošetření celulitidy - tvarování postavy - lymfatické masáže - depilace cukrem (PANDHY´S) - proslužování řas - specializovaný maloobchod s kosmetickým zbožím

Nabízíme marketingové služby SEO a SEM, online marketing, webové prezentace, řízení eshopů, affiliate, hosting a spravování B2C databází.

Práce: - čištění koberců, čalouněného nábytku, autosedaček.