Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotoslužby: - foto svatební - průkazkové - amatérské.

Služby: -čištění kanalizačních vpustí -vyvážení septiků -odvoz fekálií -tlakování hydročističem (krtkem). Turistická ubytovna.

Návrhářská a designérská činnost.

Telekomunikace, Eurotel, Contactel. Zastoupení-PALM, PDA-GPS. Elektronický obchod(telefony- příslušenství, kapesní počítače- příslušenství). Výroba, vývoj: -počítače -počítačové hry -software.

Vývoj, výroba: - dezinfekční připravky.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Nakladatelství Baronet bylo založeno v roce 1993 jako akciová společnost.

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Reklama: - z fólií a plastů na auta a autobusy - světelná - firemní štíty.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.

Zrostředkování velkoobchodu. Činnosti v oblasti nemovitostí Reklamní činnosti. Překladatelské a tlumočnické činnosti.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství - skladování - sběrná služba.

Servis a poradenství - výpočetní technika Připojení k internetu

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...