Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Konference Pořádání - sportovní akce teambuilding Grafické zpracování tiskovin (pozvánky, letáky, vizitky, ...) Tvorba - www stránky Moderování konferencí, společenských, kulturních a sportovních akcípořádání - společenské a kulturní akce

Komplexní správa nemovitostí. Úklidové a zahradnické služby, rizikové kácení stromů, výškové a řemeslné práce v Praze a jejím okolí.

Nejlepší nástroj pro inzerci a pronájem reklamních ploch po celé ČR. Společnost MyBillboards s.r.o. je mladou společností s velkým potenciálem, která je známá svou profesionalitou, dostupností a rychlostí.

Pečlivé ruční žehlení prádla Hradec Králové Prádlo za Vás vyžehlíme rychle a spolehlivě v domácím nekuřáckém prostředí. Krátké dodací lhůty do 24 hodin. Žádné příplatky za žehlení košil a expresní dodávky. Žehlení košil, triček, kalhot, povlečení, ručníků, apod.

Netradiční reklama. Internetový portál, který poskytuje reklamu na veletrhu nebo výstavách pomocí netradiční propagace.

On-line obchodní dům. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sady kufrů - módní doplňky - elektro - kuřácké potřeby - sportovní potřeby, fitnes - RC modely - orientální zboží - hračky - sebeobrana - autopříslušenství - drogerie - chovatelské potřeby - školní potřeby - dům, zahrada a hobby - pyrotechnika - ...

Naše služby: - realitní činnost - geodetická kancelář.

Naše služby: - světelná reklama - transparenty a autoplachty - firemní štíty - reklama na auta - reklama na výlohy - firemní tiskoviny, prospekty, vizitky - reklamní předměty - potisk triček - výroba výstavních stánků, stojanů - fasádní reklama - vyřezávané písmo - výroba razítek - vizitky.

Opravy: -autobusů a nákladních vozidel. Činnost: - zájezdová vnitrostátní a zahraniční. Pronájem: - reklamní plochy.

Společnost zabývající se čistě digitálními komunikacemi. Ve spolupráci s firmami BroadSoft, Cisco Systems, AudioCodes, Polycom, a dalšími se zaměřujeme především na nabídku služby viphone. Viphone - služba IP telefonie: - pro běžné uživatele (domácnosti), poslouží jako náhrada pevné telefonní linky, pro firmy je řešením, jak nahradit ...

Služby: - optimalizace Vašich webových stránek pro vyhledávače - registrace do katalogů - provozování výherního portálu.

Realitní kancelář. Správa a pronájem nemovitostí.

Nabízíme: - autorizovaný servis Škoda Liaz - likvidace autovraků - pronájem vysokozdvižné plošiny - odtahová služba. .

AAAtop.eu = regulace komínového tahu. Amoretex.cz = spodní prádlo, punčochy, plavky. Emace.cz = vše kolem erotiky, zboží, seznamka..

Zprostředkování prodeje a pronájmu všech typů nemovitostí. Převody členských práv a povinností k družstevním bytům. Odborné poradenství před prodejem nemovitosti, pomoc při stanovení tržní ceny. Příprava podkladů nutných k uzavření smlouvy (výpis z katastru nemovitostí, snímek z katastrální mapy, nabývací tituly). Komplexní právní servis.

Fotografování - fotoreportáže - virtuální prohlídky - panoramatické prohlídky - panoramata

Architektonický ateliér: - komplexní architektonický, projekční, stavební servis - stavební projekce - konzultace v oblasti architektury a stavebnictví.

Tvorba www stránek a internetových obchodů Programování projektů na míru Webhosting Grafické návrhy SEO optimalizace

POČÍTAČE RADLICKÁ. Autorizovaný prodejce a servis počítačů Brave. Kompletní servisní činnost v oblasti počítačů. Hardware: - montáž PC - čištění, opravy periférií a mechanik - opravy PC - instalace karet, HW.