Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Protidrogové centrum, kontaktní centrum pro grogově závislé.

Specializovaná firma na kanalizaci a likvidaci odpadů.

Kadeřnictví Lucie. Dámské, pánské, dětské střihy.

Komplexní úklidové práce. Průmyslová čištění. Pomocné stavební práce. Stěhovací práce.

Jazyková agentura, jazykové kurzy, výuka - angličtina: - konverzace - skupinové a individuální kurzy - příprava na zkoušky - firemní kurzy - kurzy pro cizince - překlady, tlumočení.

Výpočetní technika - výpočetní technika - tisková řešení - servis a služby - tvorba www

Kovovýroba: - kovové palety - zámkové systémy - zakázková kovovýroba - hliníkové formy Plastové výlisky: - vakuové tváření plastů - vstřikování plastů Recyklace plastů.

Služby: - internetový marketing - reklama - obchod - tvorba internetových stránek - programování webových aplikací.

Servis - hardware, software pro mobilní zařízení, správa, sítě.

Pracuji jako grafik a webdesigner na volné noze. Mezi mojí hlavní náplň patří správa firemní identity a reklamních předmětů pro desítky českých firem. Vytvářím grafické návrhy webdesignů, logotypů polepů aut a dopravních prostředků, reklamy a reklamních letáků, vizitek a to vše v maximální kvalitě

Energetická náročnost budov Oceňování nemovitostí - znalecké posudky Správa nemovitostí.

Celní deklarace. Celní služby. Zastupování při celním řízení, celní odbavení pro export a import, zpracování hlášení - Intrastat.provozovna CÚ Paskov Účetní a daňové služby, mzdové účetnictví, daňové poradenství, provozovna Ostrava Sídlo firmy: - Zelená 3026/43, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prádelna: - praní, mandlování ložního prádla. Oprava textilu. Ruční žehlení. Prodej pracích a čistících prostředků. Praní a žehlení košil. Služby i pro penziony a hotely.

Nakladatelství -vydává a distribuuje pedagogickou a koncertní literaturu soudobých českých autorů viz nabídka hudebnin - výhradní prodejce hudebnin a knih nakladatelství Schott v České a Slovenské republice. Nabídka Schott obsahuje cca 30.000 titulů - - výhradní zástupce nakladatelství Schott v půjčování notových materiálů orchestrálních a ...

Znalecká činnost v oboru stavebnictví, ekonomika odhady - nemovitosti Realitní činnost

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Pilates Fyzioterapie Baňkování - masáže lávovými kameny

Masérské služby: - sportovní a rekondiční masáže - medová masáž - Breussova masáž. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - přírodní bio kosmetika Salus/Saloos: - balzámy, peelingy - tělové a masážní oleje, sprchové a koupelové oleje - mateřská a dětská péče - aromaterapie - aroma roll-on.

Reklamní agentura PRINTIMA: - výroba reklamy, velkoplošný tisk, barevné kopírování - reklamní tabule a samolepky i s ořezem na tvar - polepy výloh a vozidel - celopolepy vozidel - označení provozoven, firemní štíty - orientační systémy budov - bannery, billboardy - reklamní stojany, roll upy. áčka - letáky, katalogy, plakáty, ...

Fotografické služby: - svatební foto - dětské foto. Pískování skla.