Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pronájem - nemovitosti kanceláře, sklady, výrobní dílny.

Reklamní agentura. Kompletní reklamní služby. Výroba: - tiskoviny - vizitky, letáky, brožury, plakáty, výroční zprávy, skripta.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické, kresličské práce. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení . Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling. Fotografické služby.

Optimalizace pro vyhledávače SEO Osobní a firemní webové stránky - internetové obchody.

Designerské služby. Realizace kuchyní a navazujících interiérů. Montáž : - vestavěné skříně a šatny - hmotné rozvržení interiérů s kompletní realizací na klíč.

Servis - kopírovací technika Pronájem - byty Pronájem - nebytové prostory Servis - výpočetní technika

Služby: -havarijní pohotovost - nepřetžitě -měření a regulace -systémová integrace -servisní služby -bezdrátová komunikace -slaboproudé instalace -chlazení -elektromontáže.

Reklamní agentura Výroba, dodávka - reklamní nosiče ADBUS Jazyková škola - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - chorvatština - finština - čeština pro cizince.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Reklamní činnost a marketing -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Fotoslužby Grafické návrhy Kompletní řešení webových prezentací, tvorba - internetové obchody

Night bar - pánský noční klub - bez vstupného!!! Příjemné prostředí pánského klubu se společnicemi, striptérkami. Strip, lesbi, escort. Točené pivo, občerstvení. Při dovozu naším Taxi na telefonním čísle 608880870 poskytneme v nočním klubu hodinovou službu od 1.200 Kč!!! Sleva platí i při vlastní dopravě!!!

Zajištění fyzické ostrahy majetku a osob. Instalace bezpečnostních systémů.

Masážní rekondiční a regenerační služby: - perličkové, bylinné a přísadové koupele - zábaly anticelulitidové, ozonové, zeštíhlující, čokoládové, medové, jílové - masáže klasické, reflexní, lymfatické, medové, čokoládové, kokosové, , pomerančové, aroma, havajské, indické, thajské, čínské, shiatsu, anticelulitidové, lávovými kameny, horkými a ...

Služby: - kosmetické, kosmetika: - čištění pleti - peeling - odlíčení pleti - formování obočí - barvení - řasy, obočí - depilace voskem - manikúra: - suchá manikúra, francouzská manikúra - P-SHINE - zpevnění vlastních nehtů gel-lakem - modeláž nehtů - gelové, acrygelové nehty - pedikúra.

Internetové knihkupectví Knihkupectví Nakladatelství

Služby: -kadeřnictví, kadeřnice: -dámské, pánské, dětské.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Pronájem: - byty a nebytové prostory.

Služby: - úklidové služby: - běžné úklidy - mytí oken a výkladů - parní čištění - čištění - podlahové krytiny, koberce - čištění - čalouněný nábytek, sedačky a židle - mytí vozidel - čištění - interiéry vozidel - hlídání dětí, výpomoc v domácnosti - doprovod k lékaři či nákupy pro seniory a tělesně postižené

Reklamní fotostudio Profesionální fotografování Fotografie: - portréty - rodinné, dětské - svatební - technické záběry - architektura - výtvarná díla - interiéry, exteriéry - reklamní, digitální. Inkoustový, jektový tisk Letecké foto Velkoplošný tisk

Bytový ateliér. Návrhářské, designerské služby: - komplexní návrhy a realizace interiérů, bytové interiéry: - návrhy i on-line formou - poradenství i konzultace při výběru nábytku, textilu, barev a dekorací do bytu, domu či kanceláře - homestaging - dekorování interiérů - redesign, restyling bytových i komerčních interiérů.