Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Stavební firma působící po celém Jihomoravském kraji. Rekonstrukce nemovitostí, stavba rodinných domů na klíč, výroba nábytku na míru, poskytování úklidových služeb.

Sítotisková tiskárna. Výroba, sítotisk strojní a ruční: - samolepky - samolepicí štítky - kovové hliníkové štítky - etikety - bezpečnostní tabulky.

RAUDIKKO BAZAR s.r.o. provozuje zastavárnu a zaměřuje se na výkup a prodej elektroniky, kol, různé techniky a dalšího bazarového zboží.

Jana Mráčková se zaměřuje na prodlužování řas, pedikúru a masáže.

M Profis Bezpečnostní agentura: - ostraha majetku - střežení objektů - výjezdy zásahové jednotky - převoz peněz a cenin. Návrh, prodej, montáž, servis, oprava, revize: - zabezpečovací technika - kamerové systémy.

Společnost Pavel Makový-Pohřební služba, s.r.o. poskytuje kompletní pohřební služby. Ve chvílích, kdy ztrácíme své nejbližší, dostáváme se do velmi složité a těžké životní situace. Dovolte nám prosím, abychom se stali Vašimi nejbližšími odbornými poradci a průvodci, ale i organizátory, po dobu od oznámení o úmrtí Vaší milované osoby až po smuteční ...

Věra Čapková se zaměřuje na tvorbu reklamních i odborných textů, copywriting a úpravy internetových stránek.

Projektová činnost ve výstavbě

Ing. Miloš Mrva se zaměřuje na pronájem louky pro různé druhy akcí včetně stanování a umístění karavanů.

Projektová činnost ve výstavbě

Společnost NZACO s.r.o. se specializuje na potisk triček, mikin a dalšího textilu.

Barbora Povalilová se zaměřuje na stříhání a koupání psů, zkracování drápů, poradenství a prodej oblečků.

Ivana Bílková se zaměřuje na výrobu razidel do kovu, firemních štítků, jmenovek, cedulí, hotelových klíčenek a další rytecké práce.

Jiří Vrána se zaměřuje na vývoj a prodej softwaru a počítačových programů.

Technické, komunální služby: - údržba místních komunikací, chodníků - údržba veřejné zeleně - údržba veřejného osvětlení - hospodaření v příměstském lese - nakládání s odpady - silniční nákladní doprava - údržba hřbitovů - pohřební služby.

PROGRES GURU s.r.o. se zaměřuje na vydávání a online prodej audioknih.

BREAKING POINT s.r.o. se zaměřuje na tvorbu reklamních a propagačních spotů.

Kosmetický salon, kosmetické služby. Exkluzivní zastoupení francouzské kosmetiky SOTHYS Paris pro ČR.

Randstad HR Solutions s.r.o. je personální agentura zaměřující se na hledání nové práce pro uchazeče nebo zaměstnanců pro zaměstnavatele.

Vydavatelství. -reklamní letáky, pohlednice, kalendáře, noviny, brožury, knihy, žákovské knížky, sešity, složky, tašky, vstupenky, noviny, zpravodaj.

AUTOAUTO s.r.o. se zaměřuje na provoz autovrakoviště, ekologickou likvidaci vozidel a na prodej náhradních dílů na různé značky automobilů.

Navrhuji interiéry, proměny bydlení, návrhy fasád, architektonické studie apod.

Úklidové služby domácností, bytů, firem a komerčních prostor. Výškové čistící práce. Čištění a tepování sedacích souprav, koberců. Čištění interiéru a exteriéru vozidel vč. ochrany laku. Strojní čištění podlah.