Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vydavatelství. Vydavatelské a nakladatelské činnosti. Tiskárna. Polygrafická výroba. Služby: - sítotisk - gumotisk - ofsetový tisk - chemigrafie - stereotypie - galvanoplastika - kopírování, kopírovací práce - reklamní činnosti.

ochrana osob a majetku, strážní služba se psy, vrátnice, kontrola léčebného režimu, výchova a výcvik psů, aktivizace na pracovišti.prodej krmení pro psy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, oprava: - výpočetní technika (počítače, PC) - kancelářská technika. Služby: - projekty a realizace LAN, WAN, Intranetu, bezdrátových sítí, optických sítí - připojení do sítě Internet (Internet provider) - outsourcingové služby - renovace spotřebních materiálů - vytváření profesionálních WWW ...

Služby, realizace, poradenství: - software - návrh, tvorba www stránky, internetové stránky, webdesign, tvorba internetových prezentací - tvorba internetového obchodu, e-shopu - prodej domén - SEO

Tiskárna. Tiskařské práce: - polygrafické práce - kopírování (černobílé i barevné) - ofsetový tisk (formát B3) - digitální tisk - knihařské práce - vazba brožur, časopisů - diplomové práce - ražba folií - vizitky.

Realitní činnost, veškerý inženýring, výstavba zděných rodinných domů za bezkonkurenční ceny, výstavba dřevostaveb za bezkonkurenční ceny, rekonstrukce starších objektů, zemní a výkopové práce, demolice staveb, opravy neodborných prací od jiných firem.

Masáže - sportovní, rekondiční, relaxační - indické antistresové - lifting obličeje - čínské energetické - medové

Úpravy psů stříhání, koupání, úprava drápků

-Poradenská a konzultační činnost zdraví, vztahy

Salon Bliss. Péče o tělo: - manikúra - pedikúra - modeláž a dekorace nehtů - relaxační masáže - kosmetika. Péče o duši: - výklad karet - numerologický rozbor - čakry – zdraví - aury - čtení z ruky - minulé životy.

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu