Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví - dámské, pánské, dětské - kreativní střiy - Brazilský keratin Permanentní make - up - mezoterapie - prodlužování řas metodou řasa na řasu Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů Horizontální solárium

Pravidelný úklid firem i menších - úklidové práce generální úklidy, mytí oken - úklidy domů

Dámské a pánské kadeřnictví

Tarify pro firmy Optimalizace hlasových služeb

Zprostředkování a úvěry, hypotéky. Realitní činnost.

Aktuální funkční databáze stavebních zakázek - informace o připravovaných stavbách z území celé ČR s detaily a kontakty na investora i projektanta.

Půjčování a pronájem: - nafukovacích a pouťových atrakcí.

architektonické studie (stavby obytné, občanské, průmyslové, zemědělské) projektování pozemních staveb (obytné, občanské) projektování průmyslových staveb (zemědělství, průmysl a výroba) projektování inženýrských staveb statika stavebních konstrukcí inženýrská činnost v investiční výstavbě

Realitní kancelář. Kancelář vyřizuje celou oblast realit tzn. pronájmy bytů i nebytových prostor, prodeje činžovních domů, vil, chat, pozemků ale především se věnuje pronájmům.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a ...

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Výroba, balení, velkoobchod, maloobchod: -potraviny -nápoje.

Vlasové studio. Holičství, kadeřnictví. Služby: - regenerace a tvarování vlasů přírodní cestou - keratinová léčba, Brazilský keratin - stříhání vlasů metodou horkých nůžek - horké nůžky zajistí že se konečky vlasů uzavřou a netřepí - školení, kurzy - jak aplikovat Amazon keratin. Kosmetické služby.

Reklamní agentura, reklama: - grafické studio - výroba tiskovin - letáky, brožury, výroční zprávy, skripta, knihy, plakáty, potisk - signmaking - webdesign - reklamní předměty.

Web studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, zpracování webové prezentace - tvorba internetového obchodu - redakční systém CMS: - pro správu firemních a informačních webových stránek - pro eshopy a realitní systém - pro tvorbu programů kin, divadel - grafické studio, DTP studio, grafické návrhy, grafika.

Web studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, zpracování webové prezentace - tvorba internetového obchodu - redakční systém CMS: - pro správu firemních a informačních webových stránek - pro eshopy a realitní systém - pro tvorbu programů kin, divadel - grafické studio, DTP studio, grafické návrhy, grafika.

Služby: -bezpečnostní -kurýrní -detektivní -kontrola nemocných zaměstnanců.

Manikúra: - lakování - zdobení nehtů - P-Shine - masáž rukou - peeling - parafínové zábaly.

Realizace - výstavní expozice na klíč v ČR i v zahraničí.

Autodoprava - do 3, 5t Elektrikářské práce Topenářské práce Výkopové práce Protikorozní ochrana Zámečnické práce Telekomunikace Vodoinstalatérské práce.

Realizace: - klasické panoramatické virtuální prohlídky - virtuální prohlídky v maximálním rozlišení focené technologií HDR - certifikace ¨Dobrý fotograf Google¨ a člen projektu ¨Google Fotografie Firem¨