Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jsme autozastavárna, zaměřující se na klienty v Pardubickém a Královéhradeckém kraji. Nabízíme půjčky proti zástavě dopravního prostředku a výkup dopravních prostředků. Cena, kterou Vám nabídneme za Váš vůz, přívěs, sadu kol apod., dosahuje 70-90% tržní hodnoty podle jejich stavu. Poskytujeme krátkodobé finanční půjčky na 1 týden až 1 rok proti ...

Poskytuje - služby celní agentury, celní deklarace, CMR, zprostředkování dopravy, celní poradenství, karnet TIR, ručení celního dluhu

Překlady a tlumočení anglického a německého jazyka. Nabídka zvýšení kvalifikace zaměstnanců státní správy.

Čistírna - kožešinové zboží tříbením v pilinách, oprava, předělávky, kožešinové zboží.

Realitní kancelář, prodej, pronájem: - byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky, garáže.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Solární systémy. Úspory energie.

Služby. -úklidové - úklidy bytů, domů a firem - čištění koberců i čalouněného nábytku - parní čištění. - dlažby, spáry, pákové baterie, topná tělesa.

Služby: - architektonické a inženýrské činnosti. Realitní agentura.

Reklamní činnosti a marketingové služby. - digitální a ofsetový tisk: - vizitky, obálky, hlavičkové papíry, letáky, katalogy, brožury - velkoplošný tisk: - plakáty, bannery, billboardy - řezaná reklama: - polepy na auta, výlohy - grafické práce - fotografické práce - reklamní předměty.

Služby: - SEO optimalizace webových stránek pro vyhledávače - analýzy klíčových slov - konkurenční analýzy, výzkumy a sledování. - webdesign: - tvorba webové stránky - úprava stávající webové prezentace - webohostingové služby - poskytování domény - počítačové poradenství - IT outsourcingové služby - podpora, zebezpečení ...

Zpracování dat, služby databank, správa sítí

Vydávání obrázkových příběhů a pohádek pro děti, klasických děl světové literatury pro mládež a dospělé a kapesních průvodců přírodou.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků přímo od výrobce - záruka výborného stavu šatů nejen v den rezervace, šaty dle vlastního návrhu za velmi výhodných podmínek, kompletní svatební servis, organizace a koordinace svatby

Překlady a tlumočení - německý jazyk - specializace na překlady z/do německého jazyka po domluvě i další jazyky

Bazar - počítače, výpočetní technika, notebooky, hardaware. Výkup počítače, prodej počítače, výpočetní technika, notebooky, hardaware. Servis počítače výpočetní technika, notebooky, hardaware.

-Přípravné práce pro stavby -Správa a údržba nemovitostí