Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytování reklamních činností a služeb v oblasti marketingu.

Výuka jazyků: -pro všechny věkové kategorie -od začátečníka až po pokročilý -kvalifirovaní lektoři -individuální přístup -příprava na mezinárodní zkoušky -konverzační kurzy -firemní kurzy -překlady -tlumočení.

Kosmetický a kadeřnický salon - ošetření všech druhů pleti - depilace obličeje a těla - barvení řas a obočí - denní, večerní a svatební líčení - proměny - změna líčení a celkového stylu - speciální program - ošetření pro muže - program pro dospívající - péče o pleť s akné manikúra - P-Shine - parafínové zábaly kadeřnictví - ...

Zajišťujeme kompletní úklid bytových i nebytových prostor.

Služby finančního a personálního poradce: - poskytování finančního a personálního poradenství a krizového managementu.

Služby: - projektování, projekční práce. Drobné stavební práce. Realitní služby. Pronájem: - kancelářské prostory.

Webdesign Webhosting - registrace domén

Služby: - nakládání s odpady, skládkování - doprava a zemní práce - zpracování odborných posudků - zpracování laboratorních rozborů - poradenská činnost v oblasti operačních programů a zpracování žádosti o dotace - využití obnovitelných zdrojů k úspoře financí: - solární energie – projekty fotovoltaických elektráren - ...

Salón kosmetiky a vizáže. Služby: -ošetření pleti: -kosmetika -vizážistika -profi líčení -kadeřnictví -manikúra,P-SHINE,modeláž nehtů -pedikúra -depilace -trvalá na řasy. Poradenství.

Reklamní agentura. Služby: - reklamní činnosti - marketingové - projekce, projektování - poradenství.

Služby: - holičství, kadeřnictví: - stříhání vlasů - barvení, melírování - ošetření global keratinem - pedikúra - manikúra: - klasická - francouzská - modeláž nehtů - lakování nehtů - peeling a masáže rukou - masáže: - sportovní - rekondiční - medové masáže - indické masáže hlavy - baňková ...

Služby: - holičství, kadeřnictví: - stříhání vlasů - barvení, melírování - nechemické ošetření global keratinem, keratinová léčba: - brazilský rovnací systém - proces, který nejen uzdravuje vlasy, ale zároveň uhladí vlnité a porézní vlasy až na několik měsícůnechemický přípravek obsahující keratin.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů - rasta copánky - dready Prodlužování - řasy Manikúra - modeláž nehtů E-shop - produkty JOICO

Masáže, masáž šíje + záda, masáže nohou, celkové masáže, prodej dárkových poukazů, prodej esencí a dětských aroma - kamenů.

Služby: - konzultace a poradenství v oblasti společenské odpovědnosti firem - Evaluace - vyhodnocení stávající CSR aktivity firmy - Analýzy zaměřené na posouzení celkového vlivu společnosti na firmu a firmy na společnost - Strategie - zpracování strategie rozvoje firmy s důrazem na dlouhodobý rozvoj, konkurenceschopnost a ...

Stavební firma. Výstavba, stavební práce, realizace staveb: - rodinné domy na klíč. Realitní společnost. Prodej pozemků: - zasíťované pozemky - připojené na veškeré inženýrské sítě.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Naše služby: - praní, chemické čištění - opravy, žehlení a mandlování - svoz a rozvoz prádla a pracovních oděvů.

Provádíme stavby a rekonstrukce všech typů objektů. Montujeme sádrokartonové konstrukce. Provádíme servis výtahů a také správu nemovitostí.