Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby. - ekologické poradenství - poradenství v oblasti energetiky - výzkumná činnost, vývoj v oblasti ekologie i energetiky.

Úklidové služby. Drobné údržbářské práce.

Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Bez použití toxických nebo vysoce toxických chemických látek a chemických přípravků s výjimkou speciální ochranné dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářských a zemědělských provozech.

Reklamní firma INNA REKLAMA s.r.o. se specializuje na služby v oboru digitálního a ofsetového tisku.

Zabýváme se nakládáním s odpady neželezných kovů a výrobou neželezných polotovarů.

Služby. -překladatelská a tlumočnická činnost - překlady a tlumočení z anglického jazyka do českého a naopak.

Vizualizace interiérů, extreriérů, lokalit, zahrad a parků.

Angličtina - odborné překlady - tlumočení.

Realitní kancelář -nemovitost -reality.

Fotografka na volné noze. Kreativní a přirozené fotografie - zátiší, lifestyle - děti, psi, kočky, jídlo a pití. Zastoupení v zahraničních fotobankách. Grafika. Design. Tvorba log.

Kontejnerová doprava - odvoz suti a odpadu - doprava stavebních materiálůpronájem - kontejnery Vyklízecí práce Odvoz odpadu Prodej - písek - štěrk Zemní práce

Prodej - výpočetní technika Outsourcing IT

AdAm studio s.r.o. je společnost poskytující kompletní polygrafický servis. Zpracováváme veškeré tiskové materiály od letáků až po knihy.

Měření a posuzování - expozice osob elektromagnetickým polem a neionizujícím zářením.

Písmomalířství Malířská činnost - olejomalby

Maďarština - překlady - tlumočení.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Společnost Fotovýběr se zabývá úpravou fotografií, tvorbou webových prezentací, slide show a fotografickými službami..

Fyzická ostraha objektů. Recepční služby. Úklidové služby. Drobná údržba objektů Dodávky hygienických materiálů. Pobočky: 182 00 Praha 8 U Chaloupek 13 Tel./fax: +420 283 910 501 Mobil: +420 739 572 354 E-mail: praha@azservices.cz 500 03 Hradec Králové Pospíšilova 1248 Tel./fax: +420 495 221 574 Mobil: +420 605 351 ...

Tisk na samolepící etikety - vizitky, pozvánky, dopisní papíry - formuláře i přímokopírující - návody, prospekty a další propagační tiskoviny - katalogy, brožury a kalendáře - štítky - čárové kódy EAN DTP sazba - grafické návrhy (loga, letáky, reklama) Reklamní potisk Provedení - vazba šitá drátem - ...

Holičství, kadeřnictví. Stříhání, barvení, česání.

Holičství, kadeřnictví. Pánské, dámské, dětské střihy a účesy.