Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádění dezinfekce, deratizace, desinsekce.

-Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí

Osvětlování společenské, firemní akce, koncert půjčení a prodej - světelná aparatura Ozvučování společenské, firemní akce, koncerty půjčení a prodej - zvuková aparatura mixážní pulty, zesilovače, PA systémy, mikrofóny, potřeby pro DJ. EAW, CROWN, YAMAHA, TCELECTRONIC, EV, ALLEN HEATH Pronájem - kryté podium 7x10 ...

- nakladatelstvíučebnice a odborné publikace pro střední, vyšší a vysoké školy a odbornou veřejnost

Nalcom informační systémy - integrace podnikových aplikací - správa serverového a síťového prostředí - podnikové informační systémy - řízení a plánování výroby - řízení vztahů se zákazníky - softwarový audit

Logistické služby - letecká nákladní přeprava - přeprava po moři - silniční přeprava - skladování a distribuce

Služby: -poradenství v oblasti ekologie -audity starých ekologických zátěží -ekologické, přírodovědné průzkumy -vypracování odborných ekologických posudků -posuzování staveb na životní prostředí.

Reklamní předměty GIFTY.cz - Be Brainy. Nabízíme: - pivní a reklamní tácky - výsek, tisk - reklamní předměty - dovoz, potisk - potisk předmětů - tamponový potisk, vícebarevný - lisování plastových výlisků - reklamní.

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Služby: -úklid bytových prostor: -úklidové práce včetně úklidu po stavbách a malování -mytí oken -strojové mytí podlah -čištění koberců. Práce. -výškové -prořezy stromů.

Manažerské poradenství pro vrcholový management a vedení firem všech velikostí.

Společnost ETOS SOFT je zavedenou společností, která nabízí komplexní řešení (prodej a pokročilé implementace) informačních a řídících systémů na bázi produktu QI pro organizace různého typu, převážně potom pro potravinářský a masozpracující průmysl, kde čerpá z mnohaletých zkušeností Ing.Benka. V rámci implementací provádíme současně i ...

Reklama, tvorba internetových stránek.

Správa nemovitostí. Úklidové práce. -úklid, mytí. Údržba zeleně. Fyzická ostraha. Technické zajištění majetku a osob. Technické dozory staveb. Projekce, projektové řízení: -elektrických zařízení -pozemkových úprav. Stavební práce: -HSV, PSV. Montáže, montážní práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika -chlazení ...

Internet marketing Webdesign - registrace domén

Správa - katalog restauračních a ubytovacích zařízení

Potisk: - reklamní a pracovní oděvy, dresy Sítotisk. Vedení jednoduchého účetnictví.

Vydavatelství - regionální publikace. Rozvoj venkova - implementace programu LEADER.

Strojní vyšívání. Reklamní textil a reklamní předměty. Pracovní, profesní a ochranné oděvy.