Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Toto kadeřnictví najdete v centru Karviné na Masarykově náměstí v ulici Zámecká. Pouhých 5m od Finančního úřadu. Kousek od kadeřnictví je několik parkovacích míst, která můžete využít. U nás, na jednom místě, získáte odbornou péči jak o vlasy a vše stím spojené, tak i o pleť, tělo a vaše nehty. Vše u nás je podřízeno vám. Jde nám o to, aby jste se ...

Tvoříme eshopy a webové stránky.Žádný pronájem, žádná reklama, vše je Vaše za minimální poplatek.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -nemovitosti.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Zaměření objektů a činnosti související s přípravou projektové dokumentace: zaměření staveb a zpracování dokumentace skutečného provedení, digitalizaci původní dokumentace, fotogrammetrii, stavebněhistorický průzkum.

Kosmetický salon LE MOIS Vám nabízí kompletní kosmetickou péči - profesionální ošetření pleti, diagnostiku pleti, galvanoterapii, anti-ageing ošetření, depilaci cukrovou pastou, vizážistiku (líčení), barvení řas a obočí, parafínové zábaly na ruce a nohy, " mokrou " pedikúru.

Jsme úklidová firma pracující pouze a výhradně s ekologickými čistícími prostředky. Pracujeme po celé Praze.

Studio BM, Kosmetické studio Martina Bubelová - Pedikúra - suchá, mokrá, kombinovaná - Depilace - Lymfatické masáže + přístrojová lymfodrenáž - Přístroje Vacu Activ: VibraShape & BodyShape - liftingové ošetření - alginátová maska - ultrazvuková špachtle - frakční pero - permanentní make-up - barvení řas - úprava barvení obočí

Prádelna, praní a mandlování prádla včetně rozvozu.

Umělecká agentura - zaměření na českou hudební a taneční scénu - snaha pomáhat všem nadějným talentům, hudebním skupinám a umění.

Výroba a prodej trezory na cennosti a dokumenty s vysokým zabezpečením. Plasty zpracování Solární kolektory Výroba kovový nábytek

Odborník na programy, počítače a sítě. Vytváření a správa Vašich počítačů a počítačových sítí.

Zednictví Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Manikúra - p - shine - parafínové zábaly - nehtová modeláž ruce, nohy