Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
VOIP telefonování přes internet Poskytuje - bezdrátové připojení k internetu Webhosting

Stěhování hodinový manžel Natěračské a lakýrnické práce hodinový manžel Malířské práce (hodinový manžel) Elektrikářské práce (hodinový manžel) Hodinový manžel - stěhování - instalatérské práce - elektrikářské práce - malířské práce - natěračské a lakýrnické práce, ... Instalatérské práce hodinový manžel

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Nabízíme zakázkový vývoj software, dodávky software a hardware, tvorbu internetových stránek, hosting serverů, grafické práce a správu IT vybavení.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

přerušení: od: 1.1.2014. Služby: -kosmetika -masáže. Tvarování postavy a omlazení pleti. Ultrazvuková liposukce.

Bezdrátové připojení k internetu

Internetový obchod www.naturelut.cz, specializovaný na drahé kameny, šperky, přírodní kosmetiku, zdravou výživu, byliny, pomůcky k meditaci, Feng Shui a další zboží, pro Vaši krásu, zdraví a potěšení.

Výroba - www stránky Serverhosting

Klip Firma Reklamní polepy výloh, automobilů, cedulí

Grafické návrhy - tvorba firemní identity, loga E - business

Služby v oblasti informačních technologií

Výroba - www stránky Elektronické zpracování dat