Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překlady, tlumočení: - francouzština.

Likvidace technologických zařízení nakládání s odpady Obchodní činnost Nákup a prodej - barevné kovy a železo Zámečnická činnost

Finanční poradenství Odhady nemovitostí Realitní kancelář Realitní kancelář

-Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a ...

Zednictví -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Projektování elektrických zařízení -Pronájem a ...

David Chmel - zabývám se komplexním zajištěním internetových stránek. Od grafického návrhu až po SEO optimalizaci. Prodejem a servisem výpočetní techniky.

Ekoservis - komplexní ekologické služby.

Služby: -překlady, překladatelské -tlumočení, tlumočnické -jazykové kurzy, výuka jazyků.

Zastavárna - Bazar PULS Pardubice Vám nabízí velké množství nového i použitého zboží. Máte-li zájem zastavit, prodat nebo koupit nějaké zboží, kontaktujte nás.

Studio kreativního marketingu, videovizitky: - videoprezentace - web-vizitky - svatební videa, videoklipy -

Kosmetika. Lymfodrenáže. Kavitace. Pedikúra. Manikúra. Masáže.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - byty - nemovitosti - dobrovolné dražby - developerská činnost - výstavba nízkoenergetických domů (KwR systém). Dražební kancelář - dražby dobrovolné.

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Organizace poskytuje celoroční pobytovou sociální službu osobám od 11 let, které mají sníženou soběstačnost a sníženou schopnost nebo dovednost uplatňovat vlastní práva z důvodu mentálního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou podporu jiné fyzické osoby v oblasti ošetřovatelské a zdravotní péče. Služba je přednostně určena pro občany ...

Zabýváme se tvorbou informačních systémů pro komplexní správu investičních společností a investičních fondů. Provádíme návrhy a realizace dynamických webových prezentací. Nabízíme služby správy serverů a počítačových sítí. Poskytujeme návrhy a realizace bezpečnostních řešení pro zajištění ochrany dat. Zajišťujeme ousourcing IT služeb, ...

Stavební firma, služby: - zajistíme stavební inženýring - development - projekce nebo technický dozor investora. Provádíme stavby, jejich změny a odstraňování.

Prodej komplexních řešení: - internet - správa sítí - VoIP služby - call centra.

Nabízíme služby, práce : -kašírování tiskovin -laminování tiskovin, lamino za tepla -kroužková vazba -UV sítotisk -UV parciální lak -ražba za tepla -výseky -ražba, bigování, číslování, perforace -slepotisk, reliéfní ražba.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Kompletní služby v ekologii a odpadním hospodářství.