Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Velkosklad - maziva Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Nákup a prodej - paliva - maziva - cement Velkosklad - cement Developerská činnost.

Skladování - potravinářské zboží v mrazírenských, chlazených i suchých skladech včetně logistiky potravin.

Objevujeme a rozvíjíme inovativní internetové nápady.

Překladatel, překladatelská činnost z a do angličtiny.

Služby: -sítotisk -potisk na textil. -reklamní polepy

Logistické centrum, administrativní a průmyslové prostory v Plzni.

Pedikúra a šponování nehtů Brno. U nás neucítíte žádnou bolest! Používáme medicinální (suchou) pedikúru, je mnohem šetrnější a bezpečnější, než tradiční mokrá pedikúra. Zbavíme vás suché popraskané kůže, kuřích ok nebo otlaků. O vaše nehty se postaráme.

V současné době nabízíme kromě jazykových kurzů pro veřejnost a firmy také překlady a tlumočení z a do 45 jazyků.

Maloobchod, prodej: - software pro grafiku a tisk.

Labská Trotina Rallye Závod Mistrovství České republiky ve sprinterallye a závodu historických vozidel, které pořádá nakladatelství Výběr Media.

Provádíme permanentní make-up. Kosmetické korekce asymetrií po úrazech nebo vrozené.

CLINEA s.r.o.se specializuje na úklid domácností a žehlení v prémiové kvalitě v Praze a Brně. Pravidelný i jednorázový úklid, hospodyně na plný úvazek. Mytí oken a žaluzií, čištění koberců, matrací a sedaček. Špičkové hospodyně .Hodinový manžel.

Malířské práce Tapetářské práce Výlep originálního tisku

Co Vám může přinést Studio Factory? Můžete se na nás obrátit pro zajištění grafického řešení veškerých propagačních materiálů od návrhu po zajištění tisku. Potřebujete například nové logo, vizitky, letáky, brožury či web pro Vaši firmu nebo projekt? Jsme připraveni vyslyšet Vaše požadavky a přání a nalézt nejlepší řešení. Samozřejmostí je ...

Vydavatelství a nakladatelství: -brožury zaměřené na: -mineralogii -kutnohorské dolování stříbra -historie a památky Kutné Hory.

Prodej - obchodní software - informační systémy

Stěhování domů, bytů, kanceláří, obchodů a starožitností. Vyklízení pozůstalostí, bytů, domů, sklepů a půd. Zajištění uklidových prací.

Personální poradenství Nabízí - tréninkový program pro manažery - individuální i skupinové coachování - poradenství a vzdělávání a trénink pro obchodníky