Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Překlady s doložkou z a do angličtiny Doučování - matematika - český jazyk - jazyky angličtina, francouzština, němčina, ruština, španělština Poskytuje - jazykové kurzyvýuka a doučování - španělština Poskytování - výtvarné kurzy

Interaktivní videoklipy Reklamní činnost - produkce filmů, reklam a videoklipů

Kadeřnický salon - dámský - stříhání vlasů horkými nůžkami - svatební účesy

Výroba - razítka Výroba - reklamní předměty tužky Tisk - vizitky - letáky

Celní deklarace Kamionová doprava - mezinárodní - vnitrostátní Letecká doprava Námořní doprava Skladování

Billboard Polepy automobilů - reklamní cedule - reklamní plachty Výroba - samolepky Velkoformátový tisk Tisk - vizitky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - software - kancelářská technika - telefonní ústředny - telefony, telefaxy - kopírky - pokladní počítačové systémy. Poskytování: - předběžné návrhy projekty a kompletní montáže počítačových sítí. Renovace: - tonerových a inkoustových kazet.

Ofsetový tisk Reprografické studio - příprava tiskových podkladů výtažky, litografie, nátisky, montáže, ofsetové desky, sazba i samotný osvit vybavení studia - snímací i osvitová jednotka CROSFIELD - retušovací pracoviště MACINTOSH - nátisk

Fotografování i společenských akcí Prodej - fotopřístroje - materiály

Samostatná distribuční společnost: - vozový park - vybavení vozidel - 150 nákladních vozů Naše služby: - mezinárodní kamionová doprava - skladování - logistika - letecká přeprava - přepravy GMP.

Kadeřnictví - mytí - regenerace - zábaly - stříhání - foukaná - žehlení - barvení - přeliv - trvalá - společenské a svatební účesy

-Překladatelská a tlumočnická činnost -ruština -španělština -katalánština -italština

Detektivní služby, ochrana osob a majetku. Stavební firma: -rekonstrukce budov, stavby rodinných domů -demoliční práce.

Provoz internetového sexshopu. Nabídka sexuálních pomůcek, kosmetiky, hygienických přípravků i erotického nábytku a spodního prádla.

Firma Agrostav Svitavy, a. s. byla založena roku 1992 za účelem koupě zboží a jeho dalšího prodeje, pronájmu majetku, administrativní správy a služeb organizačně hospodářské povahy.

Angličtina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení.

Kosmetika - úprava a barvení obočí - hloubkové čištění pleti - líčení denní, večerní a slavnostní vizážistka - lepení umělých řas - barevné poradenství - určení barevného typu - poradenství v barvě vlasů a účesu

Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling