Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poradenská činnost - inženýrská činnost skládky - práce s veřejností Sběr, výkup a úprava - druhotné suroviny Odstraňování odpadů

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení propagační videa, spoty.

Vydavatelství knih přírodovědného charakteru.

Zabýváme se pronájmem bytů a kancelářských prostor.

Kadeřnický salón, nové dready, opravy dreadů a dotahy.

IT společnost zabývající se službami souvisejícími s vývojem, realizací a rozvojem ekonomického aplikačního softwaru SkySon.

Terapeutické poradenství pro rodinu a domácnost.

Nabízíme kompletní služby v oblasti reklamy a tisku. Fotostudio, grafické studio, tiskárna, reklamní agentura. Potisk reklamních předmětů. Potisk stuh. Ražený tisk. Reliéfní tisk. Zlatotisk. Tvorba katalogtů, letáků, firemního designu, cd a dvd. Webdesign.

Odvoz: - fekálií a nebezpečných odpadů. Čištění: - kanalizace, stoupačky. Opravy: - kanalizace, septiky.

Návrh a správa počítačových sítí.

Nabízím pravidelný i jednorázový úklid bytových a nebytových prostor, mytí oken i strojové čištění koberců.

Renovace starších počítačů Poradenství v oblasti technologie.

První speciální obchod s razítky na Smíchově. Razítka: - standardní obdelníková - obdelníková - obdelníková s datumkou nebo číslovačkou - kulatá a oválná - kulatá a oválná s datumkou - čtvercová - čvercová s datumkou - kovová (stativy) - kovová s datumkou nebo číslovačkou - plastová (stativy) - datumky a číslovačky - paginýrky - ...

Strojní vyšívání, výroba nášivek a reklamních předmětů.

Komplexní řešení kancelářského tisku Tiskový audit Servis tiskáren, faxů a kopírek Pronájmy kancelářské techniky Renovace tiskových kazet Kopírovací služby

Produkční agentura - servis pro reklamní agentury a marketingová oddělení - eventy, reklamní a společenské akce - hostesky a promotéři - vzdělávací programy.

Nabízíme zpracování a zavedení systému, jeho audity a školení personálu v oblasti HACCP.