Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
- realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí - oceňování - nemovitosti, podniky, finanční majetek, nehmotný majetek - finanční poradenství - úvěry, hypotéky

Zpracování odpadů drtičem: - drcení plastů - pařezů - stratných palet - železničních pražců - papíru - pneumatik - redukce objemu skládek a komunálního - odpadu. Služby: - likvidace odpadů - zpracování dřeva - alternativní zdroje energie. Výroba: - energetické štěpky. Kanceláře: 391 65 Bechyně, ul. Písecká ...

Levné parkování na letišti. mytí automobilů.

Nákup, prodej a pronájem - byty Nákup, prodej a pronájem - nebytové prostory - komerční nemovitosti

Masérské služby - relaxační masáže - indické masáže hlavy antistresové - Breusova masáž a Dornova metoda

Překlady, tlumočení. Překlady z němčiny a slovenštiny pro technické obory, informatiku, lékařství, právo a ekonomiku.

Výroba - klasické i digifoto - razítka Potisk - trička - hrnky - puzzle - polštářky - podložky pod myš

Kosmetické služby. Permanentní řasy.

Úpravy vlasů bez stříhání a barvení Péče o pleť - vizážistika a barevná typologie - poradenství s kompletním vyšetřením pleti - ošetření pleti pro muže - úpravy obočí - líčení modelek, svatební líčení - spolupráce s firmami JUST a BABOR Sladění šatníku a osobního stylu Poskytování- ušní, tělové a čakrové svíce.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví Pronájem - kancelářské prostory.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Akreditovaná zkušební laboratoř: - zkoušky k ověření způsobilosti souřadnicových měřicích strojů CMM, kruhoměrů a profiloměrů, používaných pro měření lineárních rozměrů.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.

Psychologické poradenství, diagnostika, soudně - znalecké posudky.

Kadeřnictví - stříhání - melírová - barvení

Pronájem - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory