Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úpravy vlasů bez stříhání a barvení Péče o pleť - vizážistika a barevná typologie - poradenství s kompletním vyšetřením pleti - ošetření pleti pro muže - úpravy obočí - líčení modelek, svatební líčení - spolupráce s firmami JUST a BABOR Sladění šatníku a osobního stylu Poskytování- ušní, tělové a čakrové svíce.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví Pronájem - kancelářské prostory.

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Akreditovaná zkušební laboratoř: - zkoušky k ověření způsobilosti souřadnicových měřicích strojů CMM, kruhoměrů a profiloměrů, používaných pro měření lineárních rozměrů.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.

Psychologické poradenství, diagnostika, soudně - znalecké posudky.

Kadeřnictví - stříhání - melírová - barvení

Pronájem - bytové prostory Pronájem - nebytové prostory

Překladatelská a tlumočnická činnost Výuka cizích jazyků.

Likvidace elektroodpadů - domácí spotřebiče (mimo chlazení) - kompletní výpočetní techniku - elektrické ruční nářadí a stroje - nápojové a hrací automaty - lékařské přístroje - televize a audiovizuální techniku - rozvaděče a elektroskříně - osvětlovací tělesa

Návrhy a realizace interiérů se zaměřením na textilní doplňky. Interiérové studio.

Prodej kancelářského nábytku. Nabízíme křesla, židle, stoly, kartotéky a police. Navrhuji interiéry.

Masážní salón (masérské služby). Originál thajské masáže: - tradiční masáže - masáž chodidel - masáž hlavy, zad a ramenou - masáž pro maminky - masáž pro těhotné ženy - aktivní masáž - aromatická olejová masáž - bylinná uklidňující léčba.

-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Vedení účetnictví - mzdová a personální agenda