Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - kadeřnictví - pedikúra - manikúra - kosmetika.

Redakce - klubový zpravodaj ENERGY - redakční a propagační činnost

Kadeřnictví - kompletní kadeřnické služby - pánské a dámské střihy - barvení - melírování a mnoho dalšího - poradenství v oblasti image

Ofsetová tiskárna - tisk knih, brožur, vizitek, katalogů... Tamponový tisk.

Reklamní agentura: - komplexní služby v oblasti reklamy.

Kosmetické studio - kosmetická ošetření - vizážistika

Kosmetické služby -prodlužování řas -prodlužování vlasú Prodej bižuterie

Překlady, tlumočení - angličtina - korektury českých a cizojazyčných textů - bulharština - dánština - francouzština - švédština - srbština - chorvatština - slovinština - italstina - maďarština - němčina - korektury českých a cizojazyčných textů - polština

Kosmetický salon - kompletní ošetření pleti i aknózní a citlivé - depilační program - odbourávání celulitidy Reflexní terapie - masáže medové, čokoládové, čínské energetické

Vizážistka Lucie Průžková - mistryně Čr v make-upu

Nabízíme veškeré kadeřnické služby. Prodlužujeme a zhušťujeme vlasy. Aplikujeme brazilský keratin Beox zažehlením.

Naše studio nabízí kvalitní služby za dostupné ceny s použitím špičkových přístrojů a luxusních kosmetických i vlasových přípravků, mezi které patří SOTHYS Paris, Jean Klébert, Bioline, L'OREAL.

Výkup a zástava movitých věcí.

Konzultace o výživě Masáže klasické, rekondiční, sportovní, medové, detoxikační, aromaterapeutické - masáž lávovými kameny - baňkování.

Fotografování - děti - miminka - těhotné.

E-shop se syrovým masem pro psy a dalším sortimentem výživy psů a péče o srst. Nabízíme stříhání a úpravu psů s možností návštěvy u majitele doma.

Salon pro psy Prodej kosmetika, oblečky a chovatelské potřeby pro psy.