Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme kosmetické služby, masáže, kúry.

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Reklamní předměty a oděvy s potiskem.

Překladatelské a tlumočnické služby.

Studio Sorisa. Liposukční a depilační centrum Poliklinika Budějovická nabízí: - bezbolestná liposukce - depilace pulzním světlem - redukce celulitidy - vyhlazení vrásek - odstranění strií - odbourání tuku - lymfoven - vypnutí ochablé pleti - odstranění pigmentových skvrn - stop akné.

Komplex administrativních budov s vysoce kvalitním prostředím pro umístění kancelářských pracovišť. Součástí administrativního centra je restaurace zajišťující stravování až pro cca 400 lidí, dále fitness, welness, konferenční sál, kvalitní parkování. Moderně vybavený areál nabízí k pronájmu : - 5562 m2 kancelářských ploch vč. kvalitního ...

Právní servis Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - pozemky Prodej a pronájem - komerční prostory Správa nemovitostí Výstavba - novostavby

BOFA | Předměty pro předškoláky, prvňáky, absolventy a maturanty Vám přináší nejen absolventská trička a jejich potisk, ale zároveň nějvětší výběr upomínkových předmětů pro školy na českém trhu, jako jsou např. trička pro předškoláky, maturitní šerpy, šerpy pro absolventy, nebo stužky a šerpy pro předškoláky. Máš vlastní nápad a chceš si ...

Půjčování: - luxusní zahraniční svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - veškeré doplňky Zajistíme: - tisk svatebních oznámení - snubní i zásnubní prsteny - luxusní limuzínu - svatební kytice.

Reklamní agentura Umělecká a produkční agentura - zprostředkovává koncertní vystoupení umělců Pavel Dobeš

Prodej, dodávka: - ekonomický software klient/server CIS - ekonomický software KIS pod MS-DOS - kvalitní počítače COMPAQ a počítačové sítě. Servisní služby: - instalace - zavedení - servis. Vedení účetnictví: - účetnictví - mzdy - daňové a účetní poradenství.

Realitní kancelář REALITY Jaromír Nesládek se zaměřuje převážně na zprostředkování prodeje, pronájmu či nákupu všech druhů nemovitostí. Nabídka kanceláře zahrnuje byty, rodinné domy, chaty a chalupy, komerční prostory, pozemky atd. Dále provádíme tržní odhady, zajišťujeme znalecké odhady.

Realitní kancelář - rodinné domy - byty - chaty a chalupy - pozemky - nebytové prostory

Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

Tvorba internetových obchodů a aplikací, webových stránek, redakčních systémů. Nabídka grafických prací, zřízení webhostingu a registrace domén