Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

Výroba, prodej: - stroje KORNIT DIGITAL pro digitální potisk textilu - stroje a zařízení pro sítotisk a tampónový tisk: GILCO, EVERBRIGHT - SUPER PRIMEX - ruční a automatické Karusely ANATOL – 4 až 20 barvové - sušící tunely a zařízení – ANATOL, CHIUSI E CAVAZZUTI, AEROTHERM - barvy a chemie FUJI FILM - sítovina, těrkové pásy a chemie ...

- Překlady z češtiny do angličtiny, z angličtiny do češtiny a ze slovenštiny do agličtiny. Technické překlady. - Výroba grafiky.

Poskytování telekomunikačních služeb.

Reklamní agentura: -interiérové a exteriérové nosiče -podpora v místě nákupu -stojany, displaye, světelné reklamy -panely, paletové dekorace -zásobníky -prodejní, prémiové, akční a dárkové balení -krabičky, odnosky, multipacky -ceny do spotřebitelských soutěží ve velkých objemech -ceny do věrnostních programů -reklamní a ...

Prodej - léčebná kosmetika - výživové doplňky. - cvičení - masáže

Překladatelská činnost - tlumočnické služby Výuka - anglický jazyk.

Kosmetika: - permanentní make-up - komplexní péče o pleť - tetování - piercing. Kadeřnictví: - komplexní péče o vlasy: - BONDING, prameny vlasů se aplikují v řadách týlní části hlavy - VLASOVÉ TŘÁSNĚ, speciálním způsobem aplikované pásy vlasů po celé ploše vlasového prostoru hlavy - prodlužování vlasů - rasta copánky. ...

Prodej - kosmetika Kosmetický salon - kompletní kosmetické služby - depilace

Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Úprava vody - technologie elektroaktivace vody pro praktické použití při dezinfekci vody a ploch

Prodej - kosmetika MARY KAY Prodej - šperky z chirurgické oceli Pánské, dámské kadeřnictví - prodlužování vlasůpoužití - brazilský a španělský keratin Tetování - piercing - kosmetika - vizážistika - prodlužování řas Manikúra - modeláž nehtů - pedikúra.

Výroba - skleněné výrobyky na zakázku sklenice, džbány, karafy, popelníky Výroba - skleněné obaly sklenice, láhve Výroba - reklamní předměty (z keramiky, kovu, plastu, dřeva)

Nabízíme výrobu kvalitních a nápaditých WWW stránek, kreativní webdesign a fungující SEO - optimalizaci pro vyhledávače. S námi se na internetu neztratíte.

Dovoz, prodej, e-shop - reklamní a dárkové předměty - reklamní textil - potisk, výšivky - razítka, štočky - igelitové tašky s potiskem

Činnosti pro osobní a fyzickou pohodu. Trénink osobního rozvoje. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Poradenská a konzultační činnost. Terapie EFT. Pořádání kurzů a seminářů.

SOFO Group a.s. = poradenská činnost, optimalizace procesů, BOZP. Poskytování komplexních poradenských služeb organizacím v oblastech: - energetického hospodářství - výrobní kvality - systému jakosti - marketingu. Služby: - optimalizace nákladů společnosti a zvýšení výkonnosti - implementace systémů dle ISO - bezpečnost a ochrana ...

Široká nabídka svatebních dekorací obsahuje – vlizelín, organzu, okvětní plátky růží, svatební svíčky, glitry, skleněné kamínky, písky a drtě různých barev, ubrousky a spoustu dalších dekorací.