Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Realitní činnost.

Zabýváme se: - zprostředkování nákupu a prodeje - internetový prodej - eshop s možností prodeje.

Webdesign; www prezentace. Správa - intranet.

Kompletní reklamní servis: - razítka - vizitky - polepy výloh - polepy automobilů - tisk reklamních plachet (autoplachet) - tisk reklamních předmětů + textilu - výšivky - samolepky - letáky.

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Projekční ateliér. Stavební projekce. Architektura. Urbanismus. Zahradní architektura.

Autorizovaný systémový partner Canon Prodej, servis: - nová i použitá kancelářská a výpočetní technika - kopírky, faxy, tiskárny. Kopírování, tisk. Pronájem strojů.

Kosmetický salon Primavera Kosmetika a vizážistka. Laser - jizvy, vrásky, akné. Vizáž. Proměny. Školení líčení. Líčení pro výjímečné příležitosti.

Fotografické služby pro firmy i soukromé osoby. Tvorba katalogů a focení produktové, reklamní a portrétní fotografie.

Mezinárodní poradenská společnost v oblasti lidských zdrojů s téměř 40 letou zkušeností na světovém trhu. Poskytuje řešení klientům tím, že nabízí přidanou hodnotu ve službách jako jsou výběr, hodnocení a rozvoj lidského kapitálu. Zázemí zahraniční společnosti a dlouholeté zkušenosti našich konzultantů na českém trhu nám umožňují poskytovat ...

Provoz serveru poskytujícího informace o výrobcích betonu, betonových produktech, materiálech, technologiích a službách.

ALION s.r.o. PRAVIDELNÝ ÚKLID PROSTOR - PROSTORY : - úklid budov, budova, budovy - úklid kanceláří, kancelář, kanceláře kancelářské prostory - úklid bank, banka, banky, bankovních prostor - uklid hotelů - hotely - hotelových prostor.

Chcete si chvíli odpočinut nebo potřebujete něco zařídit? Chybí Vám čas na zajištění doprovodu Vašeho malého broučka do školky a babička zrovna není po ruce? Jste na správném místě! Jsme tady pro Vás! Naše agentura se specializuje na široké spektrum služeb pro rodinu a domácnost v Praze a okolí. Jejím úkolem je zajišťovat co nejkvalitnější ...

Obchod, služby, reklama, pronájmy a provoz nemovitostí

-Správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Tvorba webových stránek, aplikací a multimediálních prezentací na CD i DVD. Komplexní služby od jednoduchých stránek až po e-shopy.

Prodej, servis: -ekonomický software ABRA. Služby: -administrace lokálních sítí. Vývoj, výroba: -software. Projekce, dodávka: -počítačové sítě. Služby: -poradenství v oblasti internetu -internetové obchody -školení, kurzy, semináře pro firmy, vřejnost -pronájem školicích prostor.

Nabídka regeneračních a sportovních masáží s možností provedení u zákazníka.

Fotografický ateliér Foro Studio K: - foto na všechny druhy průkazů - foto na počkání - fotografování svateb, večírků - dětské, rodinné foto - reklamní a letecké fotografie.

Realitní činnost - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí - správa nemovitostí - výkupy nemovitostí - vyplácení exekucí Realitní činnost - nebytové prostory