Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetický salón - přírodní biokosmetika ILCSI - barvení obočí a řas, úprava obočí - depilace - líčení - kompletní ošetření pleti Manikúra - nehtový design - p.shine - masáže a zábaly rukou - manikúra - gel-lak

Realitní kancelář Správa nemovitostí Zprostředkovatelské služby.

Zastoupení společností: - SBM Mineral Processig GmbH pro ČR a SR. -výrobce betonáren EUROMIX, VARIOMIX, TOWERMIX - BIBKO Umwelttechnik & Beratung GmbH - výrobce recyklingů zbytkového betonu Nákup a prodej starší betonářské techniky

Prodejna a půjčovna profesionálního nářadí a zahradní techniky. Dále zajišťujeme: - prodej elektroinstalačního materiálu - montáž elektrických zařízení NN a VN - projekce a revize - montáž fotovoltaických systémů.

Systém zajištění stravování zaměstnanců prostřednictvím stravovacích poukázek na území ČR. Skupina EXIT GROUP existuje na bázi obchodní spolupráce významných českých a moravských firem působících na trhu stravovacích poukázek na území České republiky.

Prodlužování vlasů E - shop - vlasy - fény - kartáče - strojky - péče o vlasy.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Prodej: - vlasová kosmetika Young. Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské - prodlužování vlasů - brazilský keratin - společenské a svatební účesy.

-Zprostředkování obchodu a služeb pro zdravotník -medicínské postupy a projekty k řízení nemocnic

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Webdesign a webmastering. Full servis pro internetové stránky. SEO copywritting, PPC kampaně. Technologie, PHP, CSS, HTML, Java Script, JQuery, Nette framework

Tvorba internetových aplikací a prezentací: Výpočetní technika - konzultace - poradenství

Práce: - stavební - zednické - obkladačské. - úklidové Provádíme stavební práce obkladačské, zednické, kompletní přestavba bytových jader, spolupracujeme s veškerými stavebními řemesly. Úklid nemovitostí.

Nakladatelství Vydává populárně odborné publikace výhradně českých autorů: -knihy pro děti a o dětech -výpravné encyklopedie o naší zemi -učebnice pro střední a vysoké školy -praktické příručky.

Stavba - počítačové sestavy Připojení k internetu - IP telefonie Webdesign Realizace - síťové rozvody.

Služby: - konzultační, organizační a propagační v oblasti průmyslu.

Architektonická kamcelář, projekční činnost, projekce, inženýrská činnost.

Dodávka - obaly včetně etiket - IML etikety Dodávka - obaly včetně etiket - IML etikety Fotografické práce Marketingové poradenství Návrhy - reklamní předměty Dodávka - IML etikety Grafické práce Internetové prezentace

Vydávání: - katalogy kompletního sortimentu stavebních výrobků.