Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Elektroinstalační práce, montáž, servis: - telekomunikační zařízení. Telekomunikace.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha objektů, osob a majetku - PCO - Pult centralizované ochrany.

Nehtová modeláž - prodloužení nehtů na šablony Shellac

Vývoj a dodávka: - informační technologie a ekonomické informační systémy.

Bytové doplňky: - bytové dekorace - nástěnné hodiny - bytová designérka

Obchodní dům Vágner: Luxusní psací potřeby - 542 212 922 Razítka a poháry - 542 218 604 Stříbro - 542 218 611 Výpočetní technika - 542 218 610 Dárkové zboží - 542 218 607 Výtvarné potřeby, tapety - 542 218 607 Zámečnictví - 542 218 615 1.patro - papírnictví 542 218 608 2.patro - modelářské potřeby 542 212 925 ...

Prodej - nové bydlení - byty - nové výstavby.

Nástěnné malby na zakázkuairbrush - dětské pokoje - fasády Grafický design Airbrush - kluby - helmy - motorky - auta - obrazy.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, provoz OD Vágner.

Poskytují služby: -drogové poradenství -krizové centrum -psychoterapeutická pomoc -sociální servis: -pomoc při vyřizování dokladů -pomoc při jednání na Úřadu práce -pomoc při jednání na Zdravot.poj. -intervence v rodině, ve škole či na pracovišti -pomoc při jednání s policií a soudy -spolupráce s kurátory pro ...

Elektromontáže Montáž - nábytek Hodinový manžel Montáž - schody - zábradlí, ..

Nabízíme velkoplošný tisk - reklamní bannery, reklamní folie, roll-up stojany, tisk na plátno, velkoplošný tisk, stínící folie do aut, okenní folie.

E - shop - knihy Knihkupectví Nakladatelství

-Realizace modelů dle architektonických a výtvarných modelů