Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
3D vizualizace interiéry, exteriéry Grafický design

Pořádání - výstavy a veletrhy - zastoupení veletržních správ KUVAJT, JAR, OMÁN, SAÚDSKÁ ARÁBIE, BĚLORUSKO, RUSKO, SLOVINSKO, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY, SRJ, POLSKO.

Architektura - design nábytku a interiérů

Úprava psú, stříhání, trimování, koupání a foukání, rozčesávání, stříhání drápkú, čištění uší a vytrhávání chlupů z uší.

Masáže - Čínská odblokovací masáž - Dornova metoda - Relaxační - Čokoládová - Lávovými kameny - Medová masáž

Profesionální fotograf či kameraman. Firemní akce, svatební fotografie, prezentační spoty, přednášky, konference, dokumentární DVD, maturitní plesy, produktové foto. Plně mobilní ateliér přivezeme až k Vám. Poskytujeme foto a natáčení po celé ČR.

Pranet.cz nabízí stabilní rychlost připojení k internetu. Poskytujeme kabelové a bezdrátové připojení k internetu dostupné v Praze a okolí se zřízením služby ZDARMA. V nabídce máme jak garantované připojení pro firmy, tak nejlevnější připojení k internetu za 148 Kč měsíčně bez potřeby o2 pevné linky. Dále zajišťujeme výstavbu WiFi - HotSpot sítí ...

Návrhy - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - stavební a dokončovací práce Výškové práce - kotvící technologie přímá montáž, upevnění různých materiálů pomocí hřebů do betonu nebo oceli speciální síťové systémy - zajištění havarijních stavů objektů - poškozené střechy - balustrády - sochy - komíny ...

Realitní kancelář Španělsko: Zprostředkujeme Vám koupi i prodej rekreačních a rezidenčních nemovitostí na pobřeží Středozemního moře ve Španělsku, také na Mallorce a na Kanárských ostrovech, zásadně do osobního vlastnictví. Po dohodě i v jiných částech Španělska. Na trhu s nemovitostmi tam působíme více než 20 let, od r. 1993, a to bez jediné ...

Čínština - soudní překlady - překlady - tlumočení - soudní tlumočení

Přípravné a dokončovací stavební práce Rekonstrukce bytů a domů Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí

Vydavatelství - KOROZE A OCHRANA MATERIÁLU Asociace korozních inženýrů

Služby: -správa a údržba nemovitostí -poradenství -pojištění -převody bytů do vlastnictví.

DTP studio Polygrafické výrobky Nakladatelství Zhotovení knihy podle objednávky zákazníka.

Organizace: - výstavy - kurátorská činnost. Nakladatelství.

Výuka, překlady: - francouzština, francouzský jazyk.

Ruština, ruský jazyk: - překlady odborných textů z i do - tlumočnické služby.

Fotografování: - komerční fotografie - fine art - fotografie z cest, dokumenty.

Projekce- požární ochrana. Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektová kancelář.

Grafické studio SEO optimalizace - webmarketing Tvorba - www stránky - e-shopy.