Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kosmetické studio - kosmetická ošetření - prodlužování řas - depilace - barevná typologie Manikúra - prodlužování nehtů Vakuové masáže

Služby podnikového finančního a investičního bankovnictví. Fúze a akvizice Transakční financování Podnikové poradenství. Poradenství při nákupu a prodeji firem na trzích v České republice a na Slovensku.

Pronájem - lukrativní prostory k pořádání konferencí, porad, firemních večírků, castingů Profesionální prezentace společností i v osobností v médiích - poradenství v oblasti reklamy Dodávka a instalace - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky - e-shopy Vzdělávací a rozvojové programy pro ...

Pronájem - reklamní plochy na sportovištích

Návrh řešení, projekce - elektro Opravy, montáž, preventivní kontroly, servis - elektrorozvody Montáž - pobočkové ústředny včetně připojení na veřejnou telekomunikační síť - bezdrátové systémy DECT pro pokrytí areálůdodávka - faxy a telefonní přístroje všech druhů VOIP přenosy hlasu po počítačové síti Dodávka - ...

Zahraniční obchod, překlady a tlumočení.

Firma zabývající se IT technologiemi, nabízí tvorbu osobních a firemních webstránek zdarma, pomoc živé technické podpory, webhosting i koupi domény. Systém Goneo.cz je neustále vyvíjen a inovován tak, aby byl uživatelsky příznivější a na úrovni. K tvorbě stránek zdarma postačí doslova pár minut, když v rámci jednouchého průvodce ve třech krocích ...

Dodávka - WIFI komponenty Připojení k internetu Server hosting Správa sítě.

Salón esteticko - kosmetické dermatologie: Péče o tělo - neinvazivní bezbolestná liposukce KRYOLIPOLÝZA - formování postavy a zeštíhlující procedury - detoxikace Péče o pleť - kosmetický institut Hylunia - neinvazivní lifting a PŘÍSTROJOVÉ OŠETŘENÍ.

Psychologické poradenství - psychoterapie - diagnostika.

Fotografování, fotografie: - technická, reklamní, reportážní, svatební a dětská.

Komplexní direct marketing.

Služby: -komplexní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů -optimalizace tiskového prostředí -skenování dokumentů, zpracování dat, DMS/ECM systém InDMS, OCR systémy, Workflow, archivace, skartace, servis a prodej IT technologií, náhradní plnění.

Služby: - výuka, překlady a tlumočení v německém jazyce

Ofsetový tisk do B1 a max. tloušťky potisk. materiálu 1, 2 mm. Disperzní lak. Digitální tisk do B3, a dokončující knihařské prací. Výroba plotrových materiálů, velkoplošných billbordu, polepů výloh, polep aut.

Casablanca INT je předním poskytovatelem telekomunikačních služeb a provozovatelem datových center. Již delší dobu patří mezi top 5 dodavatelů na telekomunikačním trhu.

Obalovna. Výroba asfaltových směsí. Recyklace asfaltových a betonových konstrukcí.

Ať už máte zájem o depilaci chloupků naší Brazilskou metodou, ošetření obličeje, manikúru a pedikúru, můžete si být jisti, že obdržíte profesionální služby, přátelskou a individuální pozornost, v relaxačním, hygienickým prostředí.

Realitní činnost. Prodej, odkup, pronájem: -byty, vily -rodinné domy, domky -pozemky -nemovitosti -kancelářské objekty. Služby: -správa nemovitostí -pomoc se zhodnocením Vaší nemovitosti -vyhledání pozemku pro bytovou, administrativní výstavbu -zajišťujeme územní rozhodnutí a stavební povolení na budoucí stavby ...

Služby: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - likvidace vosích a sršních hnízd - ochrana budov proti holubům - vyklízení půdních i sklepních prostor - výškové práce - ochrana dřeva před nejrůznějšími škůdci Chráníme vaše domy, byty i firmy před nejrůznějšími škůdci. Nabízíme celou řadu služeb nejen z oblasti DDD

Revoluční hubnutí Wellness Trend je první lékaři ověřený program redukce váhy s týmem lékařů a odborných konzultantů po celé ČR a v mnoha dalších zemích. Naší prioritou je komplexní program hubnutí s individuální péčí pro klienty.