Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
- vydavatelství a nakladatelství pohádky pro děti, vážná hudba Vydavatelství - hudební nosiče

Bezpečnostní služby: - ostraha majetku a osob - detektivní služby - poradenské a analytické služby - doprovod při přepravě finanční hotovosti a cenin - VIP služby. Montáž: - zabezpečovací systémy.

Polština - překlady a tlumočení

Architektonický ateliér. Projekční činnost, projekce.

Nabízíme interim management, podporu exportu: - stínový management - projektové řízení, řízení změn - školení - audity, analýzy - strategický controlling.

Letecká fotografie a velkoplošná laboratoř. Barevné zpracování fotografií. Fotografování: - letecká, interiérová, reportážní, portrétová fotografie.

PRÁCE-KOLEM-DOMU.CZ opravy a údržba budov kovovýroba - zámečnické práce - montáže - vývoj konstrukčních prvků výroba konstrukcí, mříže, brány, branky, vrata, dveře, rošty, poklopy, ploty, zábradlí, komínové lávky, balkony, reklamní nosiče – bilbordy, tabule, stříšky, zastřešení, světlíky, schody aj. montáž a demontáž konstrukcí stavební ...

Kacení stromů Aranžerské služby Úklidové služby Zemní práce Návrhy a realizace - zahrady pokládka - travní kobercerealizace - závlahy - koupací jezírka

Nabízíme marketingové a outsourcingové služby v oblastech FMCG, obchodu, marketingu, průzkumu trhu, modelingu a komparzu, založení a správy e-shopů.

Opravy oděvů Úpravy oděvů Šití záclon, závěsů Kožešinové oděvy - opravy a úpravy Praní a žehlení prádla.

Malování Úklid domácnosti, kanceláře, provozovny, společné prostory Zajištění - čištění koberců Zajištění - žehlení prádla - nákupy - hlídání dětí - venčení psů, ... Zajištění - zednické práce Údržby zahrad - sekání trávy

Architektonický ateliér. Projektování rodinných a bytových domů.

Dodávka - dopravníkové tratě válečkové, řetězové, šnekové, pásové, kurtnové, destičkové, modulární, řemenové -paletizace -depaletizace dodávka - robotické paletizátory, depaletizátory a manipulátory robotů ABB - ocelové konstrukce. Konstrukční práce. Kresličské práce.

Nabízíme venčení psů po celé Praze a hlídání psů v domácím prostředí u nás nebo u Vás doma. Jste dlouho v práci nebo třeba ze zdravotních důvodů či jiných nezvládáte venčit Vašeho pejska tak často a tak dlouho jak by si zasloužil? Rádi Vám zajistíme nepravidelné či pravidelné venčení. A když nechcete nechávat Vašeho pejska doma, když jste dlouho v ...

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Prodej - obalový materiál - fólie i potravinářské, tašky, sáčky, odpadní pytle Potisk - tašky

Technické služby: - úprava a údržba městské zeleně. - zahradnické práce - čištění města - údžba komunikací - správa veřejného osvětlení - správa hřbitovů, parkovišť a veřejné WC - nakládání s odpady - autodoprava a kontejnerová doprava - výkopové práce - správa městského hřbitova.

Pronájem nafukovacích a zábavních atrakcí. Realizace kompletních zábavných akcí pro děti i dospělé. Naše firma realizuje kompletní zábavné akce: - firemní dny - dny otevřených dveří - dětské koutky v obchodních domech - upoutání pozornosti při různých oslavách - den dětí, dětské párty, školky, školy - oslavy, narozeniny, výročí - ...