Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zhotovení - propagační materiály Výroba - nástěnné a stolní kalendáře - novoročenky - pohlednice Nakladatelství

Výroba - www stránky, prezentace e - shopy

Tiskárna - barevný ofsetový tisk - knihtisk - brožury - štočky - samopropisovací formuláře - nízkonákladový tisk

Znalecké posudky - oceňování nemovitostí Realitní činnost

Návrhy a realizace - interiéry - stavební objekty Realizace - stavební objekty

Čištění koberců Zemní práce Přípravné práce pro stavby

Angličtina - překlady návody k obsluze spotřební elektroniky Němčina - překlady návody k obsluze spotřební elektroniky

Angličtina: - překlady. Jazykové kurzy: - všeobecná, obchodní angličtina - firemní a induviduální kurzy.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Montáž - digitální satelitní přijímače Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Internetový obchod - kancelářská technika - výpočetní technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Připojení k internetu

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Reklama, reklamní služby. Grafika. Velkoplošný tisk. Reklamní tabule. Vizitky, letáky. Razítka. Kopírování. Polepy automobilů. Tvorba www stránek. Fotožaluzie, fotorolety. Vertikální žaluzie a rolety s fototiskem. Fotoobrazy na plátně.

Demoliční, bourací práce. Demolice: - železných konstrukcí (stožáry, mosty, haly, budovy, nádrže, staré fabriky, důlní šachty) - po celé ČR. Výkup: - železné, neželezné a barevné kovy. Malířské práce. Pokládka plovoucích podlah. Sádrokartonové příčky. Montáž obložek. Terénní úpravy. Kosení trávy. Kácení stromů a štípání ...

Poskytování hotovostních půjček oproti zástavě auta, nemovitosti, zlata, elektro atd. Dále také výkup zlata, veškeré elektroniky, nářadí atd.

Půjčovna výčepní techniky, výčepů, píp a pivního chlazení. Máme na pronájem velkokapacitní a nůžkové stany, grily na selata, prosklené vitríny, hotdogy, stoly, lavice, pivní sety, varné konvice. Půjčovna talířů, sklenic a jídelních příborů Půjčovna: - gastro vybavení - velkokapacitní stany - chlazení k čepování piva z KEG sudů - grily ...

Kontaktní centrum - telemarketing, direct a indirect mailing, emailing, SMS služby, obsluha chatu, komunikační audit. Spolupráce je možná v různých variantách - cena za kontakt, hodinová cena, pronájem operátora, pronájem pracoviště, technologie, apod.

SALON DANE - kosmetické služby - permanentní make-up - trvalá na řasy - epilace - přístrojové ošetření pleti - SORISA - Hanakasumi - tělový rituál - masáž lávovými kameny

Pedikúra. Relaxační pedikúra s aromaterapií.

Inženýrská činnost Projekce - architektura interiérů Projektová činnost

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Zpracování - realitní smlouvy Inzerce - nemovitosti

Agentura práce pro starší 16-ti let - brigáda, brigády - brigády po celý rok - informace o brigádách zdarma jako e-mail nebo SMS zpráva.